Neler Yeni

Dart 1 elveda.. Hırsız girmiş eve...

meques

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mert
Gece çalışıyorum sabah eve geldim içerden kilitlenmiş ev arkayı dolaştım demiri büküp camdan girmişler kasayı cıkartamamıslar içini özenle söküp götürmüşler. Birdaha bu seviye bir bilgisayar zor emeğim geceleri calısıp para kazan biri yarım saatte götürsün...allaha havale ediyorum..
geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede bulunur :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Polise gittiniz mi?
Geçmiş olsun.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
Polise gittiniz mi?
Geçmiş olsun.
gitmişler
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis inşallah senin değildir o namussuz aşağlık köpeklerin parmak izidir inşallah

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Aslında şüpheli sayısı az, anakartı sökebilecek kadar zamanı yoktur. Yani eli alışmış anakart sökmeye belli ki, bilgisayarın hangi evde olduğunu biliyor olması sizin tanıyabileceğiniz bir kişi olabileceğini gösterebilir. Geçmiş olsun, polise başvurun.
Haklı.
Yakın çevrende pc ile ilgili bilgisi olan birileri var mı @Ugurkoc

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Valla bütün evi talan etmiş her şey yerlerde para altın bulamamıs 2 tane babamdan kalma saat vardı onu almış. Para bulamayınca bilgisayara göz dikmiş diye düşünüyorum.

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
geçmiş olsun

Aslında şüpheli sayısı az, anakartı sökebilecek kadar zamanı yoktur. Yani eli alışmış anakart sökmeye belli ki, bilgisayarın hangi evde olduğunu biliyor olması sizin tanıyabileceğiniz bir kişi olabileceğini gösterebilir. Geçmiş olsun, polise başvurun.
Bilgisayardan anlıyormuş hemde sökecek kadar.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Geçmiş olsun Yok mu peki Abdullah Abinin Bir Hediyesi ?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
Ensar
Gece çalışıyorum sabah eve geldim içerden kilitlenmiş ev arkayı dolaştım demiri büküp camdan girmişler kasayı cıkartamamıslar içini özenle söküp götürmüşler. Birdaha bu seviye bir bilgisayar zor emeğim geceleri calısıp para kazan biri yarım saatte götürsün...allaha havale ediyorum..

Valla bütün evi talan etmiş her şey yerlerde para altın bulamamıs 2 tane babamdan kalma saat vardı onu almış. Para bulamayınca bilgisayara göz dikmiş diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun. İnşallah yakalanırlar. :(

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun. Bizim dükkanın önüne çektiğimiz arabayı çalmışlardı bizden öncede aynı kişiler çalmış .
Amacı neydi bilmiyorum ama çalmışlar nedenini bilemem bir evin önüne çekip gitmişler sonra direk sattılar zaten bizimkiler de

Sırf bundan korktuğum için bir iki gün evde olmayacaksam laptopu yanıma alıyorum korkuyorum çünkü para kolay kazanılmıyor

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hocam durum nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,407
Üyeler
165,813