Neler Yeni

Dart 1 elveda.. Hırsız girmiş eve...

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Durumluk bir şey yok hocam giden gitti alın terimiz polisten haber gelmez sanmıyorum.. İçime oturdu ama onca emek ne kadar kolay şimdi benim emeğimle gezip tozup harcıcak gününü gün edicek.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Polise git.

Polis adamı bulursa ben olsam döverdim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Yuhh be, Geçmiş olsun. Kasa parmak izi tutabilecek bir cisim. Eldiven falan kullanmadılarsa parmak izi baktırabilirsin.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Geçmiş olsun, ve o parmaklıktan nasıl geçebilmişler acaba?
Belli ki hırsız bilgisayar konusunda da yetenekli kasayı komple almayıp bazı parçaları itinayla sökmesine de şaşırdım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Gece çalışıyorum sabah eve geldim içerden kilitlenmiş ev arkayı dolaştım demiri büküp camdan girmişler kasayı cıkartamamıslar içini özenle söküp götürmüşler. Birdaha bu seviye bir bilgisayar zor emeğim geceleri calısıp para kazan biri yarım saatte götürsün...allaha havale ediyorum..
Bilgisayardan anlayan birisi belli.
Bu arada sıradan bir hırsız değil bu kişi.
Hiç PC'yi gören garip tanımadığınız biri yok mu?

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Yok hocam 1 aydır buradayım insanının aklına türlü türlü şeyler geliyor. Ama 2 arkadaştan başka kimseye ağırlamadım evde.. İşe giderken demekki takip ettiiler gün gün saat saat girdiler.kasa demekki sığmadı demirden camın önünde şipşak cıkarmıslar anakartı sıvı soputmayı koparma filanda yok gayet nizami kablolar çıkmış.kasayo boş gördükçe moralim bozuluyor keşke hepsini alsaymış...........

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Yok hocam 1 aydır buradayım insanının aklına türlü türlü şeyler geliyor. Ama 2 arkadaştan başka kimseye ağırlamadım evde.. İşe giderken demekki takip ettiiler gün gün saat saat girdiler.kasa demekki sığmadı demirden camın önünde şipşak cıkarmıslar anakartı sıvı soputmayı koparma filanda yok gayet nizami kablolar çıkmış.kasayo boş gördükçe moralim bozuluyor keşke hepsini alsaymış...........
Geçmiş olsun :( Eninde sonunda hakkınızı alır hesabını sorarsınız üzülmeyin.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Durumluk bir şey yok hocam giden gitti alın terimiz polisten haber gelmez sanmıyorum.. İçime oturdu ama onca emek ne kadar kolay şimdi benim emeğimle gezip tozup harcıcak gününü gün edicek.
Bu işlerden anlayan biri ise bir bilgisayarcı ile arkadaşlığı ya da akrabalığı vardır ve parçaları oraya satıyordur. Gerçi rastgele bir yere satmış da olabilir ucuz fiyat verdiyse çalıntı mı diye sorgulamamıştır adam. Okuduğum bir hırsızlık mevzusunda tesadüfen bir bilgisayarcıda bulmuşlardı parçayı. Belki işinize yarar diye anlatmak istedim.

caang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Caner
Geçmiş olsun kardeşim ya 😞

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Bizim hırsız profesyonel çıktı bende görünce şok oldum hatasız bir sökme kablolar gerilmemiş bile vidalar özennle cıkmış yerlerdeydi...bi hobimiz vardı onuda çok gördüler evde Kuranı Kerim vardı o bile yerlerdeydi allaha havale ediyorum dedimde kimin umrunda.insanların emeğini bir çırpıda yok ediyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,495
Üyeler
165,834
Son üye
ayazbyfg
Top Bottom