Neler Yeni

Dart 1 elveda.. Hırsız girmiş eve...

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Gece çalışıyorum sabah eve geldim içerden kilitlenmiş ev arkayı dolaştım demiri büküp camdan girmişler kasayı cıkartamamıslar içini özenle söküp götürmüşler. Birdaha bu seviye bir bilgisayar zor emeğim geceleri calısıp para kazan biri yarım saatte götürsün...allaha havale ediyorum..
yemin ediyorum çok üzüldüm Allah belalarını versin

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,934
İsim
Mert Metshi
Bence hırsız tanıdık birisi senin gece gelmeyeceğini bildiği için pcyi sökmekle uğraşmış acele etmemiş

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bence hırsız tanıdık birisi senin gece gelmeyeceğini bildiği için pcyi sökmekle uğraşmış acele etmemiş
Bence de ya tanıdık ya da en azından nerede çalıştığını az çok bilen biri. Kimse tornavidayla yavaş yavaş PC sökmez gece gelebileceğini bilse.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Takip ettiler yani bunun başka açıklaması yok 1 hafta 2 hafta neyse artık. Belki de benim tornavidayı kullandı girdiği odayı kurcalamış boş yatak odasını alt üst etmiş boş sonraki oda bilgisayar odamdı. Orada gözüne kestirmiş salonada sadece masadaki saatlerimi alıp cıkmış. Kasa girdiği odanın oradaydı demirden cıkartamamıs çünkü ön panelde söküktü fanlar cıplak duruyordu. Son çare sökmüş 4 5 tane anakart vidasını ve 4 adet sıvı soğutma vidasını cıkartıp gitmiş. Kasa bomboş beni bekliyordu.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Evine 5 10 defa hırsız girdi veya hirsızsın herhalde hocam bu ne tecrübe
Hocam yani siz de mantıklı düşünün evinize hırsız girecek üşenmeyip kasayı alıp götürmek yerine o kadar uğraşıp içini sökecek size mantıklı geliyor mu 😂

UcryXc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktunç
Hocam yani siz de mantıklı düşünün evinize hırsız girecek üşenmeyip kasayı alıp götürmek yerine o kadar uğraşıp içini sökecek size mantıklı geliyor mu 😂
Belli olmaz olmuş ta olabilir olmamış ta olabilir yapmışta olabilir yapmamışta olabilir hırsız bu zaten girmesi normal değilki kasayı çalmaması normal olsun :D

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar hırsızlar öyle sizi 1 kere görüp sizin evinize girmezler çoğu hırsız sizi 1-3 hafta arası takip eder çıkış saatlerinizi analiz eder evde kaç kişi var evin içi gözüküyorsa bakarlar baya uğraşırlar evde kimsenin bulunmadığı vakitte girerler işlerini 20-30dk ya halledip giderler o yüzden evine hırsız girenlerin genelde takip edeni olur
Deneyimlisin anlaşılan.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Hırsız kesin akraba evde 3060 olduğunu nerden biliyor

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
polis bir şey yapmıyor hapis bile yatmıyor bulunanlar

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Gece çalışıyorum sabah eve geldim içerden kilitlenmiş ev arkayı dolaştım demiri büküp camdan girmişler kasayı cıkartamamıslar içini özenle söküp götürmüşler. Birdaha bu seviye bir bilgisayar zor emeğim geceleri calısıp para kazan biri yarım saatte götürsün...allaha havale ediyorum..
Geçmiş olsun..
Mesaj otomatik birleştirildi:

polis bir şey yapmıyor hapis bile yatmıyor bulunanlar
Eski konuyu niye hortlattın la bende yeni sandım diyom çok sayfa bu

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Durumluk bir şey yok hocam giden gitti alın terimiz polisten haber gelmez sanmıyorum.. İçime oturdu ama onca emek ne kadar kolay şimdi benim emeğimle gezip tozup harcıcak gününü gün edicek.
haber var mı? Bu kişi hem senin gece çalıştığını biliyor hem de zayıf biri. Hem de bilgisayarın para ettiğini de biliyor.

Top Bottom