1,5 aydır aktif değil. 1,5 ay daha gelmez gibi.Gelişme varmı?
Kaçırma açısından olabilir.birde anlamadığım bir olay var insanın girdiği yerden kasa nasıl geçememiş o açılan aralıktan da insan girmesi çok zor 30 kilo kadın mı girmiş ?
@Talha Aktaş Kızgın ne alaka?Gelişme varmı?
var knk kurgu bitti.@Talha Aktaş Kızgın ne alaka?
Gelişme varmı?
@Talha Aktaş Kızgın ne alaka?
v
var knk kurgu bitti.
Geçmiş olsun çok kötü bir durum ya allah düşmanının başına vermesinGece çalışıyorum sabah eve geldim içerden kilitlenmiş ev arkayı dolaştım demiri büküp camdan girmişler kasayı cıkartamamıslar içini özenle söküp götürmüşler. Birdaha bu seviye bir bilgisayar zor emeğim geceleri calısıp para kazan biri yarım saatte götürsün...allaha havale ediyorum..
Gerçekten bu kadar şer*fsiz insanlar varmı ya.Çok geçmiş olsun hocam.Cehennemde alev alev yansın inşAllahGece çalışıyorum sabah eve geldim içerden kilitlenmiş ev arkayı dolaştım demiri büküp camdan girmişler kasayı cıkartamamıslar içini özenle söküp götürmüşler. Birdaha bu seviye bir bilgisayar zor emeğim geceleri calısıp para kazan biri yarım saatte götürsün...allaha havale ediyorum..
Bana göre bir hırsızın bir teröristten farkı yok sultangazide oturuyorum belki bilirsini 2017 2018 gibi insanların arabaları yakılmıştı alt sokağımızda haber filan oldu zaten TR şartlarında 1 araba almak için ömür boyu çalışıyor bu(küfür etcem ama kurallar var) ************* insanlar hiçbirşey uğruna arabanı yakıyorlar ne kadar üzücü.Yapıcak bir şey yok o insanlar zaten tembel kişiler çalışmıyotlar millet gece gündüz çalışsın zar zor alsın sen çalışmadan üst seviye bilgisayara sahip ne güzel hayat.
valla yıllarca çalış sonrada çalsın yaksın yıksın e tabi ana baci söversinBana göre bir hırsızın bir teröristten farkı yok sultangazide oturuyorum belki bilirsini 2017 2018 gibi insanların arabaları yakılmıştı alt sokağımızda haber filan oldu zaten TR şartlarında 1 araba almak için ömür boyu çalışıyor bu(küfür etcem ama kurallar var) ************* insanlar hiçbirşey uğruna arabanı yakıyorlar ne kadar üzücü.