Neler Yeni

Dart 1 elveda.. Hırsız girmiş eve...

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

şahin doğan

80+ Platinum

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Gece çalışıyorum sabah eve geldim içerden kilitlenmiş ev arkayı dolaştım demiri büküp camdan girmişler kasayı cıkartamamıslar içini özenle söküp götürmüşler. Birdaha bu seviye bir bilgisayar zor emeğim geceleri calısıp para kazan biri yarım saatte götürsün...allaha havale ediyorum..
Geçmiş olsun çok kötü bir durum ya allah düşmanının başına vermesin

DaffyGraphic

80+ Silver
Gece çalışıyorum sabah eve geldim içerden kilitlenmiş ev arkayı dolaştım demiri büküp camdan girmişler kasayı cıkartamamıslar içini özenle söküp götürmüşler. Birdaha bu seviye bir bilgisayar zor emeğim geceleri calısıp para kazan biri yarım saatte götürsün...allaha havale ediyorum..
Gerçekten bu kadar şer*fsiz insanlar varmı ya.Çok geçmiş olsun hocam.Cehennemde alev alev yansın inşAllah

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Olaya bak cidden çok üzücü her şeyi geçtim insanın içine öyle bir oturur ki acısı... Bilgisayar hepimizin evladı gibi toplarken emek alması ayrı emek isteyen bir şey :((((

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Yapıcak bir şey yok o insanlar zaten tembel kişiler çalışmıyotlar millet gece gündüz çalışsın zar zor alsın sen çalışmadan üst seviye bilgisayara sahip ne güzel hayat.
Bana göre bir hırsızın bir teröristten farkı yok sultangazide oturuyorum belki bilirsini 2017 2018 gibi insanların arabaları yakılmıştı alt sokağımızda haber filan oldu zaten TR şartlarında 1 araba almak için ömür boyu çalışıyor bu(küfür etcem ama kurallar var) ************* insanlar hiçbirşey uğruna arabanı yakıyorlar ne kadar üzücü.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bana göre bir hırsızın bir teröristten farkı yok sultangazide oturuyorum belki bilirsini 2017 2018 gibi insanların arabaları yakılmıştı alt sokağımızda haber filan oldu zaten TR şartlarında 1 araba almak için ömür boyu çalışıyor bu(küfür etcem ama kurallar var) ************* insanlar hiçbirşey uğruna arabanı yakıyorlar ne kadar üzücü.
valla yıllarca çalış sonrada çalsın yaksın yıksın e tabi ana baci söversin

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Arkadaşlar hala kurgu diyeniniz var.allah aşkına neden kurgu yapayım. Çalındığından beri siteye girmedim giden gitti gelişmede yok bu zamana kadar ne çalınmışta benim sistem bulunucak parmak izindende bişey çıkmadı. Oyun hayatımız bitti malesef

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hırsız o demirden mi geçmiş ayrıca kasayı çalmak yerine anakart sökmüş falan hmm

Top Bottom