Neler Yeni

DART-1 Sistem Al Satçıları

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Bu kampanyalar uygun fiyata alıpta kullanmak isteyenler için olmalı. Böyle al sat yapmaya çalışan çakalların önüne geçmek lazım. Bunların siparişlerini iptal edin. Kullanacak olanlar alsın sistemleri.

Yok öyle bir dünya herkes istediğini yapar çakallık değil sadece akıllılık istediğini yapar karışamayız şahsen ben alsam kullanırdım ama satacak çok insan var.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Sende yap aynısını madem rahatsızlık duyuyorsun :D
Kardeş zaten sizin zihniyetinizdeki kişiler yüzünden piyasa bu halde. O yaptı bende yaparım. O çaldı bende çalıcam. O kaçtı bende kaçıcam. Büyüklerinizden ne gördüyseniz aynısını değil. Doğrusunu yapıcaksın ki . Dünya ve hayat daha güzel bir yer olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlatım bozukluğu nedir bilir misin? :)
Aşırı , fazla , çok çok aynı anlama geliyor.
Sen anla diye üst üste yazdım zaten.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Kardeş zaten sizin zihniyetinizdeki kişiler yüzünden piyasa bu halde. O yaptı bende yaparım. O çaldı bende çalıcam. O kaçtı bende kaçıcam. Büyüklerinizden ne gördüyseniz aynısını değil. Doğrusunu yapıcaksın ki . Dünya ve hayat daha güzel bir yer olsun.

Ne alaka. Herkesin istediğini yapma hakkı yok mu adam ister alır ister almaz sanane

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Boş ver herkes yanlışı yapsın sen doğruyu yap hemen seni sıralamada birinci olarak ve özel kupa ile alkışlıyoruz. Bu işin yanlışı doğrusu yok ki o zaman hiç bir yer alım satım yapmasın. 2el piyasası kapatılsın sahibinden, dolap, letgo vb. yerlerin kapatılması için adım atmalısın o halde.

Avolay

80+ Gold
Hakları var ancak etik olduğunu söyleyemem

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
daha para diye bir şey dünyada yokken bile al sat vardı kanka :D Sen o bakış açısıyla bu günlere iyi gelmişsin.

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Dostum o kadar eleman içinden doğru düzgün yorum yapan bir sen çıktım. Ben hakları yok demiyorum. Adamlar bu indirimi kullanacak adamlar nasiplensin diye yapıyor. Al satçı fırsatçılar için değil.

Avolay

80+ Gold
Dostum o kadar eleman içinden doğru düzgün yorum yapan bir sen çıktım. Ben hakları yok demiyorum. Adamlar bu indirimi kullanacak adamlar nasiplensin diye yapıyor. Al satçı fırsatçılar için değil.
Çakal yine de sert olmuştu

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Etik davranış veya değerler olarak bakacaksak o konuya girmiyor. Bu işten para kazanıyorsa hayatı bu şekilde işliyorsa. Bu adam hırsızlık yapsa veya başka şey yapsa daha mı etik olacak ? Bazen karşıdakinin bu döngüyü neden yaptığını veya ne için böyle bir süreçte olduğunu empati yapmak iyidir. Bu işlerden hayatını sürdüren var ve bu döngü neticede 2.el piyasası adı altında işliyor ve bu sadece bu kasa olayında değil her üründe mevcut olabiliyorken bu kadar yargılama yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Ekran kartını 6.000'den alıp 10.000'den satanlar etik herhalde. Sadece bir örnek. iyi forumlar.

Avolay

80+ Gold
Etik davranış veya değerler olarak bakacaksak o konuya girmiyor. Bu işten para kazanıyorsa hayatı bu şekilde işliyorsa. Bu adam hırsızlık yapsa veya başka şey yapsa daha mı etik olacak ? Bazen karşıdakinin bu döngüyü neden yaptığını veya ne için böyle bir süreçte olduğunu empati yapmak iyidir. Bu işlerden hayatını sürdüren var ve bu döngü neticede 2.el piyasası adı altında işliyor ve bu sadece bu kasa olayında değil her üründe mevcut olabiliyorken bu kadar yargılama yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Ekran kartını 6.000'den alıp 10.000'den satanlar etik herhalde. Sadece bir örnek. iyi forumlar.
Hiçbiri etik değil zaten bu yüzden konu açtım 2.el piyasası Serbest piyasadan Kısmi Serbest Piyasaya geçmeli diye :)

MR. Salieri

80+ Bronze

Ne alaka, geri kafalı arkadaşım madem suç açsana telefonunu arasana 155'i madem suç yapsana, koyun seni.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Hiçbiri etik değil zaten bu yüzden konu açtım 2.el piyasası Serbest piyasadan Kısmi Serbest Piyasaya geçmeli diye :)
o zaman bu konuya genel olarak değerlendirme yaparsan belki sesin bir yerlere ulaşır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom