Avolay
80+ Gold
Zannetmiyorum sesimin ulaşacağınıo zaman bu konuya genel olarak değerlendirme yaparsan belki sesin bir yerlere ulaşır.
Zannetmiyorum sesimin ulaşacağınıo zaman bu konuya genel olarak değerlendirme yaparsan belki sesin bir yerlere ulaşır.
Yani aslında cevabı iyi yorumladın. Ondan ötürü cidden boşa kürek çekip kıyıya ulaşmak yerine kıyıdan uzaklaş engin diyarlara. Çünkü bu konu üzerinden veya olayın içeriğinden bir yere adım atıp ismini yazdırıp kahraman olamazsın.Zannetmiyorum sesimin ulaşacağını![]()
Amacım kahraman olmak değildir eleştiri yaparken , sadece fikrimi başkalarının benimsemesini sağlayarak yayılmasıdırYani aslında cevabı iyi yorumladın. Ondan ötürü cidden boşa kürek çekip kıyıya ulaşmak yerine kıyıdan uzaklaş engin diyarlara. Çünkü bu konu üzerinden veya olayın içeriğinden bir yere adım atıp ismini yazdırıp kahraman olamazsın.
İlerde mesleğimi elime alınca yurtdışına çıkacağımAmacım kahraman olmak değildir eleştiri yaparken , sadece fikrimi başkalarının benimsemesini sağlayarak yayılmasıdırBöylece Ülke ideallerime bir adım daha yaklaşabilir
![]()
Amacım kahraman olmak değildir eleştiri yaparken , sadece fikrimi başkalarının benimsemesini sağlayarak yayılmasıdırBöylece Ülke ideallerime bir adım daha yaklaşabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlerde mesleğimi elime alınca yurtdışına çıkacağımama eleştiri her zaman gerekli
Sistem dediğim şekile gelmezse 2.el piyasası berbatlaşmaya devam edecekZaten bu ilk değil bu tür konular her zaman açıldı ve her zaman hüsranla ayrıldık. Yapacak bir şey yok emin olun kasayı komple satmasa bile ekran kartını zaten 6.000-7000 arası fiyata okutur. O insanı nereden bulabileceksin burada paylaşıp dile getireceksiniz ? Ondan ötürü cidden zaman insanın anahtarı bu anahtarı bu olayları arayıp bulmak için zaman harcayıp kapı açmak istemek yerine başka yerlerdeki kapıları denesen belki daha güzel bir yere açılır.
Zaten yeni olan bir döngü değil. Bir kere olay çamurlaştı mı o çamuru temizlemek zordur.Sistem dediğim şekile gelmezse 2.el piyasası berbatlaşmaya devam edecek
Sistem dediğim şekile gelmezse 2.el piyasası berbatlaşmaya devam edecek
Oradaki araba muhabbetinin aynısı ekran kartı için de geçerliZaten yeni olan bir döngü değil. Bir kere olay çamurlaştı mı o çamuru temizlemek zordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buradan ekran kartı stoklarına seslensek daha büyük ses getirir.
Ekran kartlarındaki 2.el durumlarına da değinsek iyi olur.![]()