Neler Yeni

DART-1 Sistem Al Satçıları

Avolay

80+ Gold

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Zannetmiyorum sesimin ulaşacağını :)
Yani aslında cevabı iyi yorumladın. Ondan ötürü cidden boşa kürek çekip kıyıya ulaşmak yerine kıyıdan uzaklaş engin diyarlara. Çünkü bu konu üzerinden veya olayın içeriğinden bir yere adım atıp ismini yazdırıp kahraman olamazsın.

Avolay

80+ Gold
Yani aslında cevabı iyi yorumladın. Ondan ötürü cidden boşa kürek çekip kıyıya ulaşmak yerine kıyıdan uzaklaş engin diyarlara. Çünkü bu konu üzerinden veya olayın içeriğinden bir yere adım atıp ismini yazdırıp kahraman olamazsın.
Amacım kahraman olmak değildir eleştiri yaparken , sadece fikrimi başkalarının benimsemesini sağlayarak yayılmasıdır :) Böylece Ülke ideallerime bir adım daha yaklaşabilir :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amacım kahraman olmak değildir eleştiri yaparken , sadece fikrimi başkalarının benimsemesini sağlayarak yayılmasıdır :) Böylece Ülke ideallerime bir adım daha yaklaşabilir :)
İlerde mesleğimi elime alınca yurtdışına çıkacağım :) ama eleştiri her zaman gerekli

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

İlerde mesleğimi elime alınca yurtdışına çıkacağım :) ama eleştiri her zaman gerekli

Zaten bu ilk değil bu tür konular her zaman açıldı ve her zaman hüsranla ayrıldık. Yapacak bir şey yok emin olun kasayı komple satmasa bile ekran kartını zaten 6.000-7000 arası fiyata okutur. O insanı nereden bulabileceksin burada paylaşıp dile getireceksiniz ? Ondan ötürü cidden zaman insanın anahtarı bu anahtarı bu olayları arayıp bulmak için zaman harcayıp kapı açmak istemek yerine başka yerlerdeki kapıları denesen belki daha güzel bir yere açılır.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Tamam, ortada bir sorun var.
Çözüm? Çözüm için ne yapabiliriz?
Mesela, benim bilgisayar parçaları ile alakam yok. Al veya sat anlamam. Ben ne yapabilirim? Ya da biz ne yapabiliriz? CİMER'e şikayet mi etmeliyiz? Fikrin ne?

Avolay

80+ Gold
Zaten bu ilk değil bu tür konular her zaman açıldı ve her zaman hüsranla ayrıldık. Yapacak bir şey yok emin olun kasayı komple satmasa bile ekran kartını zaten 6.000-7000 arası fiyata okutur. O insanı nereden bulabileceksin burada paylaşıp dile getireceksiniz ? Ondan ötürü cidden zaman insanın anahtarı bu anahtarı bu olayları arayıp bulmak için zaman harcayıp kapı açmak istemek yerine başka yerlerdeki kapıları denesen belki daha güzel bir yere açılır.
Sistem dediğim şekile gelmezse 2.el piyasası berbatlaşmaya devam edecek

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Zaten yeni olan bir döngü değil. Bir kere olay çamurlaştı mı o çamuru temizlemek zordur.

Buradan ekran kartı stoklarına seslensek daha büyük ses getirir.
Ekran kartlarındaki 2.el durumlarına da değinsek iyi olur. :)

Avolay

80+ Gold
Zaten yeni olan bir döngü değil. Bir kere olay çamurlaştı mı o çamuru temizlemek zordur.

Buradan ekran kartı stoklarına seslensek daha büyük ses getirir.
Ekran kartlarındaki 2.el durumlarına da değinsek iyi olur. :)
Oradaki araba muhabbetinin aynısı ekran kartı için de geçerli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,401
Üyeler
168,780
Son üye
sppcee
Top Bottom