Neler Yeni

Dart 1 sıvı soğutucu kablolarını nasıl bağlayacağım

Joysitik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet faruk çelik
Dart 1 sistemini demonte olarak aldım , anakartımda cpu fan ve cha fan dışında herhangi bi giriş yok . sıvı soğutucu fanını cpu fan kısmına bağlıyorum fakat radyatörden çıkan kabloyu nereye bağlayacaığımı bulamadım ( cpu_opt , pump , aio_pump, sys-fan gibi girişler yok anakartta )

Joysitik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet faruk çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir bilgin varsa söyle boş kalabalık yapma lütfen . 10 dan fazla forum gezdim yabancı forumlara gittim kimsede cevabı yok . biri diyo cpu_opt a tak biri diyo aio_pump a tak biri diyo sys-fan a tak ama bende hiçbiri yok sadece cpu fan ve gpu fan girişi var

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dart 1 sistemini demonte olarak aldım , anakartımda cpu fan ve cha fan dışında herhangi bi giriş yok . sıvı soğutucu fanını cpu fan kısmına bağlıyorum fakat radyatörden çıkan kabloyu nereye bağlayacaığımı bulamadım ( cpu_opt , pump , aio_pump, sys-fan gibi girişler yok anakartta )
@yozkans kendi toplamıştı.
Yardımcı olacaktır.

Hypnotize

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Yılmaz
Benim anakartımdada sadece cha fan ve cpu fan girişleri var sıvı soğutma kablo bağlantısını nasıl yaptınız söyleme şansınız var mı?

Top Bottom