Evet ben aldım@rodest aldi sanirim.
Çıktığından beri 5 dk da bir stok koyularak ilerliyordu. Şimdiye kalacağınız zannetmiyorum alan vardır illaki ama itopyaya buradan sesleniyorum hiç bir şekilde internet sitelerini geliştirmeyi düşünmüyorlar herhalde.Yaklaşık 3 saattir stok bekliyorum hala yok stoklar bitti mi alabilenler var mı?
kişi gördüm alanYaklaşık 3 saattir stok bekliyorum hala yok stoklar bitti mi alabilenler var mı?
17.04Saat kaç sularında aldınız hala stok gelmiyor.
bende aldımYaklaşık 3 saattir stok bekliyorum hala yok stoklar bitti mi alabilenler var mı?
stok yenileme 17.40 itibariyle durdu sonrasında gelmedi 5 dakikada bir değil 8-9 dakikada bir eklendi. Sepete ekle butonu ilk çıktığı an ve sonraki yenilemelerle 5 kere aktif gördüm ki her an sayfayı yeniledim saat 18.30 gibi pes ettimÇıktığından beri 5 dk da bir stok koyularak ilerliyordu. Şimdiye kalacağınız zannetmiyorum alan vardır illaki ama itopyaya buradan sesleniyorum hiç bir şekilde internet sitelerini geliştirmeyi düşünmüyorlar herhalde.
Böyle zamanlarda indirimli hazır sistemlerde siteleri çöküyor yada aşırı yavaşlıyor
Kesinlikle bende artık bilerek yapılan bir şey gibi düşünüyorum.stok yenileme 17.40 itibariyle durdu sonrasında gelmedi 5 dakikada bir değil 8-9 dakikada bir eklendi. Sepete ekle butonu ilk çıktığı an ve sonraki yenilemelerle 5 kere aktif gördüm ki her an sayfayı yeniledim saat 18.30 gibi pes ettim
17.20-17.50 arasında site gidip gelme yaşadı, sonrasında ise stok yok olarak sabit bir şekilde rahat rahat giriş sağlandı.
2 kere ödeme kısmında, 1 kere de 3d onay kodunu girdikten sonra sepette değişiklik uyarısıyla iptal oldu, sonuç alamadım.
Alanlara hayırlı olsun, fakat bahsedilen stok miktarının olduğunu düşünmüyorum. Sepete ekleme ve site yüklenmesinin de itopya tarafından bilerek yapıldığı düşüncesindeyim.