Yiğit Emre
80+ Bronze
Dahası
30 dk kanka gerisi sitenin çöküşüyle bekleyen bizler oldukKesinlikle, 15 dk dayanır diyordum ben, 1 saati geçmiş.
30 dk kanka gerisi sitenin çöküşüyle bekleyen bizler oldukKesinlikle, 15 dk dayanır diyordum ben, 1 saati geçmiş.
Kesinlikle, 15 dk dayanır diyordum ben, 1 saati geçmiş.
Ormanda var 50 muz
Dağıtmak tek tek
Muz dayanmak uzun
Ormanda var 50 muz
Muzu koymak ortaya
Muz dayanmak kısa
abi ağlayacağımValla yok ben ilk girenlerden biri olduğum halde 5'er 5'er stok verildiği için alamadım.
o kim abi??? ne zaman geliyor o sistemSite donmasa alabilirdik belkide olmadı. Önce sepete eklenmedi, sonra eklendi ama ödeme sayfasına geçmedi, ödeme sayfası gelince bu sefer sepetinizde ürün yoktur dedi. Hayırlısı olsun belkide Muhammetin 6700XT sistemindedir nasibimiz.
eklenmez büyük ihtimallestok bugün eklenir mi ona göre bir alım yapıcağım
keşke bir açıklama yapsalar ona göre bir yol izleyeceğiz diğer alıcağım şeyi alıp bu stoğa girerse kalp krizinden giderimeklenmez büyük ihtimalle
6700XT daha tanıtılmadı ki. Muhammet kim?Site donmasa alabilirdik belkide olmadı. Önce sepete eklenmedi, sonra eklendi ama ödeme sayfasına geçmedi, ödeme sayfası gelince bu sefer sepetinizde ürün yoktur dedi. Hayırlısı olsun belkide Muhammetin 6700XT sistemindedir nasibimiz.
6700XT daha tanıtılmadı ki. Muhammet kim?
3 Mart'ta daha tanıtımı yapılacak, piyasaya girmesi ne zaman olur kim bilir.AMD, RX 6700 XT’yi tanıtacağı tarihi duyurdu
Kırmızı ekibin merakla beklenen orta segment kartı yavaş yavaş detaylanmaya devam ederken AMD modeli duyuracağı tarihi netleştirdi. Yeni kart için çok fazla beklememiz gerekmeyecek.www.donanimhaber.com
Daha çıkmadı ama onada çok az kaldı. Çıkınca illaki DA sistemi yapılır. Bizimde nasibimiz o sisteme olabilir anlamında...abi ağlayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kim abi??? ne zaman geliyor o sistem
firmalar özel indirim ve destek veriyorGaripti gerçekten yok 5-5 ekleniyor , yok sepetten gidiyor fln itopyanın olduğu işe inanmam ben ki bu sistemin 10bine satılması imkansız hele bu kriz zamanında Abdullah abiye güveniyorum ama itopyaya güvenmiyorum cidden çok saçma olaylar