Neler Yeni

Data analisti mi yoksa iOS programlama mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Canberk
Merhaba,

Şu an halihazırda hafta içi 9-5 çalışan bir beyaz yakayım. Windows bilgisayarımın bozulmasıyla birlikte M4 Mac mini siparişi verdim.

Akşam eve geldikten sonra bir süre boş vaktim var ve sektör değiştirmek istiyorum.
Orta seviye bir matematik bilgim var fakat ne programlama ne de diğer konular hakkında bilgim veya tecrübem yok.
Data analisti ya da iOS programlama kısmı ilgimi çeken konular. Sizce nereye yönelmeliyim bu işi yapan birinden olumlu/olumsuz yönleri neler öğrenmek isterim.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Alihan YILMAZ
Hazır Maç mini sipariş vermişken İOS Developer ol.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Kürşat
Sıfır deneyimle hangi alanda daha fazla iş imkanım olur onu düşünüyorum.
Hiçbir bilgi veya tecrüben olmadan alan seçmekten ziyade temellere odaklanman daha iyi olur, perspektif kazandıktan sonra alan düşünürsün
Şu kolay bu zor diyenlere bakma biraz üsttekine sallamış olacam da

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir bilgi veya tecrüben olmadan alan seçmekten ziyade temellere odaklanman daha iyi olur, perspektif kazandıktan sonra alan düşünürsün
Şu kolay bu zor diyenlere bakma biraz üsttekine sallamış olacam da
Şöyle ki ikisi farklı alanlar tamamen o yüzden nasıl seçeceğime karar veremedim. Biri Phyton ve SQL üzerinden ilerliyor diğeri Swift haliyle bayağı farklı şeyler.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Kürşat
Şöyle ki ikisi farklı alanlar tamamen o yüzden nasıl seçeceğime karar veremedim. Biri Phyton ve SQL üzerinden ilerliyor diğeri Swift haliyle bayağı farklı şeyler.
Perspektif kazandıkça alanla ilgili düşünmen daha iyi olur bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Perspektif kazandıkça alanla ilgili düşünmen daha iyi olur bence
çok teşekkürler hocam. Ben de ilerisi için sektör nasıl olur kısmında düşünüyorum. iOS kısmı kendi yaptığım app'ten kazanmaktan ziyade bir firmaya nasıl girerim kafasındayım.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Alihan YILMAZ
Ne kendi yaptığın App üzerinden bir şey kazanabilirsin, ne de sıfır deneyim ve bilgi ile bir şirkete girebilirsin. Ben şimdi istesem ve bir kaç da video izlesem, senin çalıştığın kurumda senin pozisyonunda işe başlayabilir miyim? Bunu sen söyle. Yine de hayal kurmak güzeldir. Devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,430
Üyeler
165,017
Son üye
xtefo123
Top Bottom