Neler Yeni

Çözüldü✓ Dava açabilir miyim?

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
Önerileri okudum, merak giderildi.

Son düzenleme:

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Adınıza dair fatura kesildiyse Tüketici Hakem heyetine başvurmayı deneyebilirsiniz, bu tür durumları çok yaşamadığım için bilemiyorum.
Para iadesi yapıldığı için dava boşa çıkar büyük ihtimalle, uğraşmayın boşverin :(

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,917
İsim
Metehan Akyalı
Arkadaşlar Merhaba, (Ekran Kartı) ürünü sipariş ettiğim halde ( stoktaki son üründü ) sabah saatlerinde arayıp "ürünü tedarik edemiyoruz" adı altında siparişim iptal edildi, para iadesi yapıldı fakat ürün stoktaydı ve kalan stok 1 idi.
Ürün şu anda sitede yok gözüküyor, silinmiş. Şimdi Tüketici Haklarına Şikayet edebilir miyim?
Sanmıyorum. Site güncel değildir siz aldığınızda +sorunsuz bir şekilde para iadenizde yapıldıysa, boş dava olur öyle 1-2 gider gelirsiniz 2 tarafta bir şey kazanamaz. Tahminimce.

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne diye dava açıyorsunuz adamların ellerinde yok. Para iadesi de yapmışlar adamlar daha ne yapsın.
dostum o zaman neden stokta gözüküyordu ? üstelik birkaç saatliğine değil günlüğüne.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adınıza dair fatura kesildiyse Tüketici Hakem heyetine başvurmayı deneyebilirsiniz, bu tür durumları çok yaşamadığım için bilemiyorum.
Sipariş Referans No diye numara kayıtlı siparişlerimde.

Sanmıyorum. Site güncel değildir siz aldığınızda +sorunsuz bir şekilde para iadenizde yapıldıysa, boş dava olur öyle 1-2 gider gelirsiniz 2 tarafta bir şey kazanamaz. Tahminimce.
hmm anladım teşekkür ederim. yorum almak için yazmıştım merak ettim.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
dostum o zaman neden stokta gözüküyordu ? üstelik birkaç saatliğine değil günlüğüne.

Sipariş Referans No diye numara kayıtlı siparişlerimde.
Dostum para iadesi yapılmasa sıkıntıydı ama yapılmış o yüzden çok bir sonuç beklememenizi öneririm, denemesi bedava :)

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Yahu ufacık tefecik bir şey. Alt tarafı ürün ellerinde olmadığı için iptal etmişler. Ne davası yahu. Çekip vursaydınız.

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yahu ufacık tefecik bir şey. Alt tarafı ürün ellerinde olmadığı için iptal etmişler. Ne davası yahu. Çekip vursaydınız.
:D şikayet işte dava değil neyse arkadaşlar bir şey çıkmaz diyor haklı olabilirler.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Yok yok alıcaksın BFG'yi dayayacaksın kafasına, tetiği çekerken dolar kuru yüzünden fiyat artar -.-

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
Yahu ufacık tefecik bir şey
bu arada ufak şeyler büyüyebiliyor kendim için demiyorum ama birçok örneği var, hiçbir şeyi hafife almayın.

Yok yok alıcaksın BFG'yi dayayacaksın kafasına, tetiği çekerken dolar kuru yüzünden fiyat artar -.-
abartmayın :D tamam bir şey çıkmaz anladım.

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
Ne kadar saçma bir kafanız var. Sorduğunuz şeyde çözümünü bulunca hemen editleyip kaldırıyorsunuz. Konuyu bilmiyorum ama kaç kişi daha dava açmak istiyordur kim bilir. Bu yüzden çok fazla konu kirliliği oluyor.

Top Bottom