Sanmıyorum. Site güncel değildir siz aldığınızda +sorunsuz bir şekilde para iadenizde yapıldıysa, boş dava olur öyle 1-2 gider gelirsiniz 2 tarafta bir şey kazanamaz. Tahminimce.Arkadaşlar Merhaba, (Ekran Kartı) ürünü sipariş ettiğim halde ( stoktaki son üründü ) sabah saatlerinde arayıp "ürünü tedarik edemiyoruz" adı altında siparişim iptal edildi, para iadesi yapıldı fakat ürün stoktaydı ve kalan stok 1 idi.
Ürün şu anda sitede yok gözüküyor, silinmiş. Şimdi Tüketici Haklarına Şikayet edebilir miyim?
dostum o zaman neden stokta gözüküyordu ? üstelik birkaç saatliğine değil günlüğüne.Ne diye dava açıyorsunuz adamların ellerinde yok. Para iadesi de yapmışlar adamlar daha ne yapsın.
Sipariş Referans No diye numara kayıtlı siparişlerimde.Adınıza dair fatura kesildiyse Tüketici Hakem heyetine başvurmayı deneyebilirsiniz, bu tür durumları çok yaşamadığım için bilemiyorum.
hmm anladım teşekkür ederim. yorum almak için yazmıştım merak ettim.Sanmıyorum. Site güncel değildir siz aldığınızda +sorunsuz bir şekilde para iadenizde yapıldıysa, boş dava olur öyle 1-2 gider gelirsiniz 2 tarafta bir şey kazanamaz. Tahminimce.
Dostum para iadesi yapılmasa sıkıntıydı ama yapılmış o yüzden çok bir sonuç beklememenizi öneririm, denemesi bedavadostum o zaman neden stokta gözüküyordu ? üstelik birkaç saatliğine değil günlüğüne.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sipariş Referans No diye numara kayıtlı siparişlerimde.
şikayet işte dava değil neyse arkadaşlar bir şey çıkmaz diyor haklı olabilirler.Yahu ufacık tefecik bir şey. Alt tarafı ürün ellerinde olmadığı için iptal etmişler. Ne davası yahu. Çekip vursaydınız.
Yok yok alıcaksın BFG'yi dayayacaksın kafasına, tetiği çekerken dolar kuru yüzünden fiyat artar -.-Yahu ufacık tefecik bir şey. Alt tarafı ürün ellerinde olmadığı için iptal etmişler. Ne davası yahu. Çekip vursaydınız.
bu arada ufak şeyler büyüyebiliyor kendim için demiyorum ama birçok örneği var, hiçbir şeyi hafife almayın.Yahu ufacık tefecik bir şey
abartmayın tamam bir şey çıkmaz anladım.Yok yok alıcaksın BFG'yi dayayacaksın kafasına, tetiği çekerken dolar kuru yüzünden fiyat artar -.-