Merhaba arkadaşlar ben arkadaş kurbanı oldum arkadaşım ev taşığcanı ve ona yardım etmem ıcın benı cagırdı bende evden cıkıp aşağı ındım ve bız toplam 4 kısı olduk Mehmet bılal alper sahın sonra bılal ıle alper arabanın anahtarını almaya gıttıler bızde olay yerıne doğru sahın yanı ben ıle Mehmet yurumye basladık daha sonra olay yerınden uzak bir yerde arkadaşlarımızın gelmesını bekledik ve onlar motorla geldı motorda (hurda belgelı) sonra arabanın yanına doğru gıttık bu arada araba dedığım kamuya hızmeteten bır ozel halk mınıbusu ve bılal arabaya bındığı esnada bekcıler geldı ben Mehmet ve alper kacmaya basladık (hasmımız sanıp) sonra bılalı yakalmıslar bılalde yanlış arabaya gırmıs o arabaında kapısı acık kaldığı ıcın arabnın ıcıne gırmıs sonra hepımız ıfadeye gıttık motoru benım ustume attılar bende ıtırıaz ettım sızce bu davanın sonucu ne olur?
Suçu Hırsızlık suçunun, Halkın Yararlanmasına Sunulmuş Ulaşım Aracı İçindeki eşya hakkında Hırsızlık /Türk Ceza Kanunu 142/1.c.1
Suçu Hırsızlık suçunun, Halkın Yararlanmasına Sunulmuş Ulaşım Aracı İçindeki eşya hakkında Hırsızlık /Türk Ceza Kanunu 142/1.c.1