İncinmişsin dedi
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi bişey dicem de neyseKanka allah bilir elektrikte kaçırır bu, elektronik bişeye yapmaya benimki yemez
şimdi bişey dicem de neyseKanka allah bilir elektrikte kaçırır bu, elektronik bişeye yapmaya benimki yemez
Bunu mahalle hırdavatcısı denem adamlar 1000₺ satmış gecen komşuyaN11 MOBİL UYGULAMADA GEÇERLİ 400E 150 KUPON İLE BERABER 349 TL
EVDEKİ İŞLERİNİZİ GÖRÜR
![]()
Dawreek Darbeli Vidalama ST24 Fiyatları ve Özellikleri
Dawreek Darbeli Vidalama ST24 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
+1Bu tarz 500 TL bandındaki matkapların genelde fabrikası hep aynı yer oluyor. Üstüne farklı logo basıp geçiyorlar. Alman malman hikaye. Ama her eve lazım, tavsiye ederim. Alın bi tane atın kenara basit işlerde lazım olur.
ben aldım hocam sen nasıl kullanamadın kiKuponu kullanamıyorum niyeyse
Avantajlı ürünlerde kullanılamaz diyor bilmiyorum.+1
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben aldım hocam sen nasıl kullanamadın ki
Aynen öyle babam marangoz bizde kullanıyoruz şuana kadar sadece bataryaları öldü. Matkap hiç arıza çıkarmadı, hep batarya sıkıntısı çektik şuana kadar.Bu tarz 500 TL bandındaki matkapların genelde fabrikası hep aynı yer oluyor. Üstüne farklı logo basıp geçiyorlar. Alman malman hikaye. Ama her eve lazım, tavsiye ederim. Alın bi tane atın kenara basit işlerde lazım olur.
Aynen kanka öyleyim ben çok komik çarsın yavvşimdi bişey dicem de neysekanka sen 50tlye 1 hafta yaşayan tiplerdensin
Şimdi de 600 oldu getirde ben geçtim siparişi 450 ödedikN11 MOBİL UYGULAMADA GEÇERLİ 400E 150 KUPON İLE BERABER 349 TL
EVDEKİ İŞLERİNİZİ GÖRÜR
![]()
Dawreek Darbeli Vidalama ST24 Fiyatları ve Özellikleri
Dawreek Darbeli Vidalama ST24 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com