Kupon duruyor mu ? denemek için alayım.N11 MOBİL UYGULAMADA GEÇERLİ 400E 150 KUPON İLE BERABER 349 TL
EVDEKİ İŞLERİNİZİ GÖRÜR
![]()
Dawreek Darbeli Vidalama ST24 Fiyatları ve Özellikleri
Dawreek Darbeli Vidalama ST24 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
getiralışverişte 500e 150 var alabilirsinKupon duruyor mu ? denemek için alayım.
Nerden bakılıyor ?getiralışverişte 500e 150 var alabilirsin
getir uygulamasının içinden gir getiralışverişe girip kuponlarıma gir bakNerden bakılıyor ?
150 TL yok 100 TL var.getir uygulamasının içinden gir getiralışverişe girip kuponlarıma gir bak
Hocam matkap ile tornavida farklı şeyler diyelim bir masa kuracaksınız tornavida ile nasıl kuracaksınız ? kötü olsa bile evde durması işe yarar.kaliteli bir tornavida setini buna tercih ederim bu tarz bir şey alırken biraz paraya kıymak lazım
bununla bir masanın tamamını kuracak kadar şanslı olduğumu sanmıyorumHocam matkap ile tornavida farklı şeyler diyelim bir masa kuracaksınız tornavida ile nasıl kuracaksınız ? kötü olsa bile evde durması işe yarar.
bununla bir masanın tamamını kuracak kadar şanslı olduğumu sanmıyorum![]()
sadece vidala için alınıyorsa https://www.trendyol.com/assur-plus/12v-1-5ah-cift-akulu-vidalama-sarjli-matkap-24-parca-p-735038618 bu daha mantıklıTabii mükemmel kaliteli bir şey değil fakat iş görür diye tahmin ediyorum yorumları gayet olumlu bütçesi olan bosch , einhell gibi markalara baksın.
Bu attigin ürünü kullaniyor musun dostum?sadece vidala için alınıyorsa https://www.trendyol.com/assur-plus/12v-1-5ah-cift-akulu-vidalama-sarjli-matkap-24-parca-p-735038618 bu daha mantıklı
3 yildir kullaniyoruz evde taş gibi mobilya kurulum sökme duvar delme bile yapıyoruz bu fiyata bedavaTabii mükemmel kaliteli bir şey değil fakat iş görür diye tahmin ediyorum yorumları gayet olumlu bütçesi olan bosch , einhell gibi markalara baksın.
daha önce kullandım şimdide aynı markanın şarjlı matkabını kullanıyorum kalite idare ederBu attigin ürünü kullaniyor musun dostum?
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 yildir kullaniyoruz evde taş gibi mobilya kurulum sökme duvar delme bile yapıyoruz bu fiyata bedava