🔥İndirim DAWREEK ŞARJLI MATKAP 399 TL

pek kaliteli değil gibi

Son düzenleme:
kaliteli bir tornavida setini buna tercih ederim bu tarz bir şey alırken biraz paraya kıymak lazım

kaliteli bir tornavida setini buna tercih ederim bu tarz bir şey alırken biraz paraya kıymak lazım
Hocam matkap ile tornavida farklı şeyler diyelim bir masa kuracaksınız tornavida ile nasıl kuracaksınız ? kötü olsa bile evde durması işe yarar.

Hocam matkap ile tornavida farklı şeyler diyelim bir masa kuracaksınız tornavida ile nasıl kuracaksınız ? kötü olsa bile evde durması işe yarar.
bununla bir masanın tamamını kuracak kadar şanslı olduğumu sanmıyorum :D

bununla bir masanın tamamını kuracak kadar şanslı olduğumu sanmıyorum :D
:love: Tabii mükemmel kaliteli bir şey değil fakat iş görür diye tahmin ediyorum yorumları gayet olumlu bütçesi olan bosch , einhell gibi markalara baksın.

Bu attigin ürünü kullaniyor musun dostum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:love: Tabii mükemmel kaliteli bir şey değil fakat iş görür diye tahmin ediyorum yorumları gayet olumlu bütçesi olan bosch , einhell gibi markalara baksın.
3 yildir kullaniyoruz evde taş gibi mobilya kurulum sökme duvar delme bile yapıyoruz bu fiyata bedava

Bu attigin ürünü kullaniyor musun dostum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 yildir kullaniyoruz evde taş gibi mobilya kurulum sökme duvar delme bile yapıyoruz bu fiyata bedava
daha önce kullandım şimdide aynı markanın şarjlı matkabını kullanıyorum kalite idare eder

Geri