Neler Yeni

Dayanamayıp Rampage Mithril Pro Aldım :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Arkadaşlar dayanamayıp 5dk önce mithril pro sipariş ettim klavye nedense aşırı hoşuma gitti :D (eleştiriye açığım beyler farklı önerileriniz varsa eyvallah ama mouse alsaydın demeyin 2 3 aya güzel bir mouse da alacağım)
Ekran Alıntısı.PNG

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Arkadaşlar dayanamayıp 5dk önce mithril pro sipariş ettim klavye nedense aşırı hoşuma gitti :D (eleştiriye açığım beyler farklı önerileriniz varsa eyvallah ama mouse alsaydın demeyin 2 3 aya güzel bir mouse da alacağım)
Alıntıyı görüntüle
güzel klavye ama benim bir tane sitede gördüm o ortadan çıkmış şey hoşuma gitmedi :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun.

Sürat kargodan çok çekmezsin inşallah.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gerçek mekanikmi?
Gerçek mekanik hisli, mekaniklerden tek farkı alttaki switchler blue switch fakat onun altındaki yer metal yerine membrane gibi bir şey tam anlatamadım da olsun :D yani blue switch fakat switchlerin altındaki şey gerçek mekanik klavyelerden farklı.

ibobaran6333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ibrahim baran
Gerçek mekanik hisli, mekaniklerden tek farkı alttaki switchler blue switch fakat onun altındaki yer metal yerine membrane gibi bir şey tam anlatamadım da olsun :D yani blue switch fakat switchlerin altındaki şey gerçek mekanik klavyelerden farklı.
tam olarak bişey diyemicem anlamadıgım için :D ama hayırlı olsun

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Benimkide öyle altındaki slikon bir tapan var ve swichler ona temas ediyor bir zamandan sonra temas etmiyor bazı tuşlar zor basıyor haberin olsun.
Klavye rampage rapido plus.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
mekanik? emin misin? yemesinler sonra :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Benimkide öyle altındaki slikon bir tapan var ve swichler ona temas ediyor bir zamandan sonra temas etmiyor bazı tuşlar zor basıyor haberin olsun.
Klavye rampage rapido plus.
Brom o membrane bunda blue switchler var ama altındaki switch anahtarları metal değil tam mekaniklerdeki metal tek farkı bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vay be adam görüyo dayanmıyo alıyor. Para var huzur var.
Reis valla ayıptır söylemesi dün halam verdi çaktırma :D :LOL:
Mesaj otomatik birleştirildi:

mekanik? emin misin? yemesinler sonra :D
Mekanik yazmışlar fakat mekanik hisli knkm blue switch var bunda da o yüzden mekanik demişler fakat switchlerin anahtarları metal değil tam mekaniklerden farkı bu.

Top Bottom