Neler Yeni

Dayımın kızı paramı istiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Merhaba adımdan da görüyosunuz frında çalışıyourm. Ancak bir sorun var ki beni uzuyor, dayımın kızı sürekli paramı istiyor benden. Dayımla aramız çok iyidir, bu yüzden samimiyiz onlarla. Forumları pek bilmiyorum ama umarım doğrudur yaptıklarım Fırından her çıktığımda dayımın kızı gelip paramı istiyor vermezsem beni dayıma söylüyor bu sorun artık canımı sıkıyor Ne yapalibrm ?

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,562
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Fırın sahibi dayınız falan mı ? Neden sizden paranızı istiyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Dayınla konuş bu durumu .Yoksa başka çözümü yok
Denemedim mi sanıyorsun kardeşim söyledim söyledim adam kızını bir savunuyor görsen. Beni yerin dibine sokuyor, dayım da bana inanmıyor. Halbuki ilişkimiz çok iyi, bazen yatıya kalıyorum onlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fırın sahibi dayınız falan mı ? Neden sizden paranızı istiyor.
Fırın sahibi babam, işlerimiz iş yerinin konumundan dolayı iyi. Bunu farketti sanırım ancak bu durum beni sinirlendiriyor. 2 3 kere vermeyi denedim ancak sülük gibi yapıştı, sürekli bir şeyler alıyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Denemedim mi sanıyorsun kardeşim söyledim söyledim adam kızını bir savunuyor görsen. Beni yerin dibine sokuyor, dayım da bana inanmıyor. Halbuki ilişkimiz çok iyi, bazen yatıya kalıyorum onlarda

Fırın sahibi babam, işlerimiz iş yerinin konumundan dolayı iyi. Bunu farketti sanırım ancak bu durum beni sinirlendiriyor. 2 3 kere vermeyi denedim ancak sülük gibi yapıştı, sürekli bir şeyler alıyor
Video çek?

venturziled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
efe

Kız geldiği zaman telefonundan ses kaydını aç tam sonra dayına göster

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,562
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Babanızın haberi var mı durumdan, Mantıklı bir sebebi olmazsa onun da verme diyeceğini düşünüyorum.

DaffyGraphic

80+ Silver
Merhaba adımdan da görüyosunuz frında çalışıyourm. Ancak bir sorun var ki beni uzuyor, dayımın kızı sürekli paramı istiyor benden. Dayımla aramız çok iyidir, bu yüzden samimiyiz onlarla. Forumları pek bilmiyorum ama umarım doğrudur yaptıklarım Fırından her çıktığımda dayımın kızı gelip paramı istiyor vermezsem beni dayıma söylüyor bu sorun artık canımı sıkıyor Ne yapalibrm ?
verme.Ben sinir oldum

Max imre

80+ Bronze
Para mara yok cart curt da yok deyin :).

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom