Düzgün bir bilgisayarım olsa şu oyunu o kadar çok oynamak istiyorum ki. Tam bem sevdiğim oyun türü. Açık dünyada kesilecek binlerce zombi var, motor, hayatta kalma.
İleride belki olur. Paran varsa bence al köşede kalsın.Düzgün bir bilgisayarım olsa şu oyunu o kadar çok oynamak istiyorum ki. Tam bem sevdiğim oyun türü. Açık dünyada kesilecek binlerce zombi var, motor, hayatta kalma.
bende oyunları pc yokken aldım. İnşallah güzel pc in olurwDüzgün bir bilgisayarım olsa şu oyunu o kadar çok oynamak istiyorum ki. Tam bem sevdiğim oyun türü. Açık dünyada kesilecek binlerce zombi var, motor, hayatta kalma.
Sitenin ismini soylermisiniz linke tiklamak istemeyenler icin
KinguinSitenin ismini soylermisiniz linke tiklamak istemeyenler icin
Bende pc yokken birçok oyun almıştıöbende oyunları pc yokken aldım. İnşallah güzel pc in olurw
Hocam keyi sonradan çekme durumları oluyor mu? Bu tarz şikayetler duydum kinguin'de.
Ben de baya bir oyun aldım ama daha çok GFN gelebilecekler için de PS oyunları gelmez. 2 yıldan önce de PC olmaz bende.bende oyunları pc yokken aldım. İnşallah güzel pc in olurw
bütçen varsa al kenarda dursunDüzgün bir bilgisayarım olsa şu oyunu o kadar çok oynamak istiyorum ki. Tam bem sevdiğim oyun türü. Açık dünyada kesilecek binlerce zombi var, motor, hayatta kalma.