Aynen dostum bana da geldiGeldi kod
Aynen dostum bana da geldiGeldi kod
İş bankası bankamatik kartıyla veya ona bağlı Nays ile denedim hep hata veriyor, illa kredi kartımı lazım?Stock gelmiş voidi ye
İş bankası bankamatik kartıyla veya ona bağlı Nays ile denedim hep hata veriyor, illa kredi kartımı lazım?Aldım etkinleştirdim yarın bir gün 60 dolar olacak bu sabit
İş bankası bankamatik kartıyla veya ona bağlı Nays ile denedim hep hata veriyor, illa kredi kartımı lazım?Daha önce kaçak oynayıp bitirmiştim şimdi aldım eywallah. Ama steam mobilden ürün kodu etkinleştirmeyi bulamadım eve gidince bakarım buna
Ben garanti hesap kartımla aldımİş bankası bankamatik kartıyla veya ona bağlı Nays ile denedim hep hata veriyor, illa kredi kartımı lazım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İş bankası bankamatik kartıyla veya ona bağlı Nays ile denedim hep hata veriyor, illa kredi kartımı lazım?
açık evet, steamden HBden falan alıyorum normalde ama bu Voidu sorun verdi nedense, neyse napalım kısmet değilmiş.İnternet bankacılığı açık mı
açık evet, steamden HBden falan alıyorum normalde ama bu Voidu sorun verdi nedense, neyse napalım kısmet değilmiş.
hanxgameden aldım ama 10-15 dk geçti hala kod falan düşmedi sisteme, oysa stokta var gözüküyordu?Days Gone 108TL steam key
Güvenilir satın aldım ve key geldi. https://www.hanxgame.com.tr/days-gone-tk-tr?trackingforum.donanimarsivi.com
Bu konu üzerinden de bakabilirsiniz hanxgame den deneyin