Neler Yeni

dc fan hız kontrolü nasıl yapılır

grasdiyas

80+ Silver
Teşekkürler son olarak tebilon dan mı aldınız
evet mertbayan temur un topladığı sistem 19k ya almıştım asrock b550m-hdv olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 pin ise 4pin çeviriciler var galiba ondan alayımmı işe yararmı

bide fanlar hala gidip geliyor

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
hazır sistem r5600x
İnternetten kasanın montaj videolarını izleyip montajı doğru yapmışlar mı kontrol etmen lazım.

Dediğim gibi 1200 RPM iyi bir değer hiç artmasa da sorun olmaz.

5600x stok soğutucuyla kullanıyorsan hiç uğraşma 1000 TL civarı bir soğutucu al 65 derece altına indirir oyunlarda.
Yani kasa fanlarını %200 kullansan da stok soğutuculu 5600x'e etki etmez.

grasdiyas

80+ Silver

grasdiyas

80+ Silver
İnternetten kasanın montaj videolarını izleyip montajı doğru yapmışlar mı kontrol etmen lazım.

Dediğim gibi 1200 RPM iyi bir değer hiç artmasa da sorun olmaz.

5600x stok soğutucuyla kullanıyorsan hiç uğraşma 1000 TL civarı bir soğutucu al 65 derece altına indirir oyunlarda.
Yani kasa fanlarını %200 kullansan da stok soğutuculu 5600x'e etki etmez.
peerles assasin aldım 2 3 güne gelicek tek sıkıntı yanıp sönmesi ısıya etki etmesi değil öemki olan sesi azaltmak ta çok rahatsız etmiyor pwm fan gibi çalışsa iyi olurdu aslında

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
oktay
peerles assasin aldım 2 3 güne gelicek tek sıkıntı yanıp sönmesi ısıya etki etmesi değil öemki olan sesi azaltmak ta çok rahatsız etmiyor pwm fan gibi çalışsa iyi olurdu aslında
Şuan çok şey oldum ya kasayı daha kullanmadım sipariş ettim de daha gelmedi kasada sorun olur mu acaba hem ısı hem cızırtı siz beğendiniz mi?

grasdiyas

80+ Silver
Beğeniyo musunuz yani güzel kasa mı ama +80 düz bronz falan değil o kötü biraz.
kasa içine çok toz almıyor haftada bi temizliyorum saçkurutma makinesiyle ama kasanın içi kolay kolay ısınmıyor fanlar tam devir çalışsa bile sessiz gördüğüm diğer kasalara rağmen güçkaynağıda coil white hariç iyi gibi

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
oktay
kasa içine çok toz almıyor haftada bi temizliyorum saçkurutma makinesiyle ama kasanın içi kolay kolay ısınmıyor fanlar tam devir çalışsa bile sessiz gördüğüm diğer kasalara rağmen güçkaynağıda coil white hariç iyi gibi
Bende Ryzen 5 5500 işlemci var oda ısınıyor ama 5600 işlemcinin daha çok ısındığını duydum işlemciye fan almanız gerekebilir çift canlı en azından.

kasa içine çok toz almıyor haftada bi temizliyorum saçkurutma makinesiyle ama kasanın içi kolay kolay ısınmıyor fanlar tam devir çalışsa bile sessiz gördüğüm diğer kasalara rağmen güçkaynağıda coil white hariç iyi gi
Tebilondan kaç güne geldi sisteminiz ben cuma sipariş ettim hala onaylandı yazıyor.

grasdiyas

80+ Silver
Şuan çok şey oldum ya kasayı daha kullanmadım sipariş ettim de daha gelmedi kasada sorun olur mu acaba hem ısı hem cızırtı siz beğendiniz mi?
fiyata göre değişir ama tek sıkıntı fanların tam devir çalışması güç kaynağının kabloları çok iyi kaliteli yani benim sistem 5600x rx6700 olduğu için fan açmıyor güç kaynağı sistemi ağlatan oyunlarda az bişi açıyor 0 ses güç kaynağı fanı cw hariç bütçe artırabiliyorsanız fsp markalı bi güç kaynağı alın yinede

Bende Ryzen 5 5500 işlemci var oda ısınıyor ama 5600 işlemcinin daha çok ısındığını duydum işlemciye fan almanız gerekebilir çift canlı en azından.

Tebilondan kaç güne geldi sisteminiz ben cuma sipariş ettim hala onaylandı yazıyor.
işteyken saat 12 de sipariş vermiştim yarın saat 1 de geldi kasa kolay gelsin kargo ile çalışıyorlar çok iyi bir şirket

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
oktay
fiyata göre değişir ama tek sıkıntı fanların tam devir çalışması güç kaynağının kabloları çok iyi kaliteli yani benim sistem 5600x rx6700 olduğu için fan açmıyor güç kaynağı sistemi ağlatan oyunlarda az bişi açıyor 0 ses güç kaynağı fanı cw hariç bütçe artırabiliyorsanız fsp markalı bi güç kaynağı alın yinede
Hocam zaten bende tebilon dan aldım toplama daha pahalıya geliyor aldığım sistem de deepcool un kendi 750 watt power supply var değiştirmedim o yüzden

işteyken saat 12 de sipariş vermiştim yarın saat 1 de geldi kasa kolay gelsin kargo ile çalışıyorlar çok iyi bir şirket
Hocam benimki hala onaylandı yazıyor bir sorun olur mu yarın arayıp bilgi istesem mi şimdi cuma akşam sipariş verdim hafta sonu kapalıydılar bugün de tatil olduğundan bişey yapmadım

grasdiyas

80+ Silver
Hocam zaten bende tebilon dan aldım toplama daha pahalıya geliyor aldığım sistem de deepcool un kendi 750 watt power supply var değiştirmedim o yüzden
iyidir deepcool markası kendi fabrikalarında üretiyorlar everest frisby olmasında üzmez ama akım korumalı priz alın bitane ne olur olmaz ben öyle kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,409
Üyeler
162,683
Son üye
qwerty61
Top Bottom