wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
DDoS yesen siteye giremezdin. Ping olabilir belki, bilemiyorum.
Giremedim zaten.DDoS yesen siteye giremezdin. Ping olabilir belki, bilemiyorum.
Şuan yazabiliyorsun ama.Giremedim zaten.
Düzeldiği için olabilir mi ?Şuan yazabiliyorsun ama.
Hangi isp kullanıyor sun? Fiberlerde hat değerlerini sadece İnternet sağlayıcın görür.
Turkcell SuperonlineHangi isp kullanıyor sun? Fiberlerde hat değerlerini sadece İnternet sağlayıcın görür.
Düzeldise sıkıntı yok, tekrarı halinde şüphelenebilirsiniz. Kimse durduk yere size ping göndermez.Düzeldiği için olabilir mi ?
Bunu arayın ekip çağırın.Turkcell Superonline
Konuyu okumadın herhalde.Düzeldise sıkıntı yok, tekrarı halinde şüphelenebilirsiniz. Kimse durduk yere size ping göndermez.
Tamamdır sağ olun iyi günler iyi akşamlar destekleriniz için.Bunu arayın ekip çağırın.
Abi normal değil bu o zaman, normal şartlarda kimse kimseye ddos atmaz. Operatöre de sorabilirsiniz.Konuyu okumadın herhalde.
Evet öyle planlıyorum, iyi akşamlar.Abi normal değil bu o zaman, normal şartlarda kimse kimseye ddos atmaz. Operatöre de sorabilirsiniz.
Zaten öyle bir şey yok evine gelen sinyallerde sıkıntı var büyük ihtimal.Abi normal değil bu o zaman, normal şartlarda kimse kimseye ddos atmaz. Operatöre de sorabilirsiniz.
Hocam aradığınızda banada bilgi veirrmisiniz. Sorun kaynağı nedir merak ettimEvet öyle planlıyorum, iyi akşamlar.
Korsan oyununz zararları diyelimNe alaka açık bırakmak? Normal oyun oynarken FPS yaklaşlık 150 düşüp mouse kendi kendine döndü ve sesler geldi