Kanka bu yurt dışı alınmıyor
BürçeANAKARTIM ASRock B650M PG Riptide AM5 (LGA 1718) Soket Anakart LÜTFEN İYİ BİR 2X16 RAM ÖNERİR MİSİNİZ
BütçeBürçe
Kanka bu yurt dışı alınmıyor
5 6 kBürçe
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe
Kanka bir şey sorabilir miyim bu attığın amazondakinde intel xmp icue uyumlu nedir amd r5 7600x işlemcim var benim o ramde mesela xmp yi 6000 yapamam mı kiKingston Fury Beast KF560C36BBEK2/32 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Siyah Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İntel dediği için anakarttan xmp yükseltiyoruz ya attığın son ramde 6000 e yükseltirim di mi xmp açıp5 6 k
Kanka bir şey sorabilir miyim bu attığın amazondakinde intel xmp icue uyumlu nedir amd r5 7600x işlemcim var benim o ramde mesela xmp yi 6000 yapamam mı ki
5 6 k
Kanka bir şey sorabilir miyim bu attığın amazondakinde intel xmp icue uyumlu nedir amd r5 7600x işlemcim var benim o ramde mesela xmp yi 6000 yapamam mı ki
İntel dediği için anakarttan xmp yükseltiyoruz ya attığın son ramde 6000 e yükseltirim di mi xmp açıp
Hmm var mı başka iyi ram attığından Kanka parası sorun değil birde ssd var mı güzel bildiğin 2 tb fiyatı sorun değil 5 6 k civarı ya da daha fazlaYo sadece onada uyumlu demek için illa intel ile kullan diye değil yoksa bende AMD işlemci ile Kingston Hyperx RAM kullanıyorum aynı özellik benim RAM lerdede yazıyordu.