Neler Yeni

DDR 5 RAM ÖNERİSİ LÜTFEN BİLGİM YOK

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bürçe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe
5 6 k

Kanka bir şey sorabilir miyim bu attığın amazondakinde intel xmp icue uyumlu nedir amd r5 7600x işlemcim var benim o ramde mesela xmp yi 6000 yapamam mı ki

5 6 k

Kanka bir şey sorabilir miyim bu attığın amazondakinde intel xmp icue uyumlu nedir amd r5 7600x işlemcim var benim o ramde mesela xmp yi 6000 yapamam mı ki
İntel dediği için anakarttan xmp yükseltiyoruz ya attığın son ramde 6000 e yükseltirim di mi xmp açıp

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
5 6 k

İntel dediği için anakarttan xmp yükseltiyoruz ya attığın son ramde 6000 e yükseltirim di mi xmp açıp

Yo sadece onada uyumlu demek için illa intel ile kullan diye değil yoksa bende AMD işlemci ile Kingston Hyperx RAM kullanıyorum aynı özellik benim RAM lerdede yazıyordu.

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yo sadece onada uyumlu demek için illa intel ile kullan diye değil yoksa bende AMD işlemci ile Kingston Hyperx RAM kullanıyorum aynı özellik benim RAM lerdede yazıyordu.
Hmm var mı başka iyi ram attığından Kanka parası sorun değil birde ssd var mı güzel bildiğin 2 tb fiyatı sorun değil 5 6 k civarı ya da daha fazla

Top Bottom