cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Yok.Hocam peki renkli ddr3 ram varmı?
Yok.Hocam peki renkli ddr3 ram varmı?
Hocam cidden var mı yokmu diye araştırayım dedim bunu buldum alınır mı?
DDR3 Ramler hakkında pek bilgi sahibi olmasan bile attığınız ram RGB değil. Onun dışında kötü olduğunu sanmıyorum uzun yıllar Kingston kullandım hiç üzmediHocam cidden var mı yokmu diye araştırayım dedim bunu buldum alınır mı?
![]()
Kingston HyperX Fury Blue 4 GB 1600 MHz DDR3 CL10 HX316C10F/4 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston HyperX Fury Blue 4 GB 1600 MHz DDR3 CL10 HX316C10F/4 Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Kingston HyperX Fury Blue 4 GB 1600 MHz DDR3 CL10 HX316C10F/4 Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam biliyorum rgb değil ama renkli ram varmı diye sormuştum siz yok demiştiniz bende merak ettim araştırayım dedim bunu buldum alınır mı?DDR3 Ramler hakkında pek bilgi sahibi olmasan bile attığınız ram RGB değil. Onun dışında kötü olduğunu sanmıyorum uzun yıllar Kingston kullandım hiç üzmedi
Ben renkli diye sorarken Tek Renk LEDli ram soruyorsunuz sandımHocam biliyorum RGB değil ama renkli ram varmı diye sormuştum siz yok demiştiniz bende merak ettim araştırayım dedim bunu buldum alınır mı?