Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,068
bişi değil şimdiden hayırlı olsun sorunuz varsa beklerimsağolun hocam bu ram güzelede benziyor biraz araştırdım güzelmiş
bişi değil şimdiden hayırlı olsun sorunuz varsa beklerimsağolun hocam bu ram güzelede benziyor biraz araştırdım güzelmiş
Anakartım siyah ekran kartım beyaz kasada çok büyük ihtimalle siyah olacak sizce beyaz Ram almalıyım yani görüntü olarak bakacaksak olursak sizce kötü bir görünüşü olur mu?bişi değil şimdiden hayırlı olsun sorunuz varsa beklerim
bence olmaz en azından benim göz zevkimi bozmaz renklerden ziyade performansa bakan biriyim .dAnakartım siyah ekran kartım beyaz kasada çok büyük ihtimalle siyah olacak sizce beyaz Ram almalıyım yani görüntü olarak bakacaksak olursak sizce kötü bir görünüşü olur mu?
Sağolun hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinbence olmaz en azından benim göz zevkimi bozmaz renklerden ziyade performansa bakan biriyim .d
2-3 sene kullanmaya idare eder mi parasından çok ne kadar dayanıklı olduğu daha önemli banaGSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2-3 sene kullanmaya idare eder mi parasından çok ne kadar dayanıklı olduğu daha önemli bana
Hocam bende ramden pek anlamıyorum rgb li bir model istediğim için ve t force ramler pahalı olduğu için konuyu açmak durumunda kaldım ayrı bir konuda sormanız sizin için daha faydalı olacaktır benim almayı düşündüğüm corsair beyaz ama 3.6k isterseniz onada bakabilirsiniz zaten buraya attılar arkadaşlar onubende bu iki ram arasında kaldım 5700g ile kullancam anakart GIGABYTE A520M K 1.0 V2 ile kullancam.
XPG 32GB (2x16GB) Spectrix D35G Beyaz RGB DDR4 3600Mhz CL18 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 32GB (2x16GB) Spectrix D35G Beyaz RGB DDR4 3600Mhz CL18 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com