Neler Yeni

Yardım Ddr4 32~64Gb Ram önerisi

bişi değil şimdiden hayırlı olsun sorunuz varsa beklerim
Anakartım siyah ekran kartım beyaz kasada çok büyük ihtimalle siyah olacak sizce beyaz Ram almalıyım yani görüntü olarak bakacaksak olursak sizce kötü bir görünüşü olur mu?

Anakartım siyah ekran kartım beyaz kasada çok büyük ihtimalle siyah olacak sizce beyaz Ram almalıyım yani görüntü olarak bakacaksak olursak sizce kötü bir görünüşü olur mu?
bence olmaz en azından benim göz zevkimi bozmaz renklerden ziyade performansa bakan biriyim .d

bende bu iki ram arasında kaldım 5700g ile kullancam anakart GIGABYTE A520M K 1.0 V2 ile kullancam.
2-3 sene kullanmaya idare eder mi parasından çok ne kadar dayanıklı olduğu daha önemli bana

bende bu iki ram arasında kaldım 5700g ile kullancam anakart GIGABYTE A520M K 1.0 V2 ile kullancam.
Hocam bende ramden pek anlamıyorum rgb li bir model istediğim için ve t force ramler pahalı olduğu için konuyu açmak durumunda kaldım ayrı bir konuda sormanız sizin için daha faydalı olacaktır benim almayı düşündüğüm corsair beyaz ama 3.6k isterseniz onada bakabilirsiniz zaten buraya attılar arkadaşlar onu

Geri