Merhabalar,bu sıralar parça parça sistem topluyorum ve neredeyse tüm parçaları topladım.Elimde ddr3 1333 mhz 8 gb ram bulunuyor ve işlemcimde ddr4 3200 mhz frekansı yazıyor eğer sistemime eski ramlerimi takarsam çalışır mı? Cevaplarsanız sevinirim.
ddr3 ve 1333mhz ram takma zatenMerhabalar,bu sıralar parça parça sistem topluyorum ve neredeyse tüm parçaları topladım.Elimde ddr3 1333 mhz 8 gb ram bulunuyor ve işlemcimde ddr4 3200 mhz frekansı yazıyor eğer sistemime eski ramlerimi takarsam çalışır mı? Cevaplarsanız sevinirim.
Bak kardeşim anakartın ddr4 ise zaten ddr3 takamazsın ddr3 ise ddr4 takamazsın çünkü yuvası zaten aynı değil ddr4 ramin olduğunu varsayarsak eğer 2 ram takacaksan aynı mhz cl değeri vs olmalı.Merhabalar,bu sıralar parça parça sistem topluyorum ve neredeyse tüm parçaları topladım.Elimde ddr3 1333 mhz 8 gb ram bulunuyor ve işlemcimde ddr4 3200 mhz frekansı yazıyor eğer sistemime eski ramlerimi takarsam çalışır mı? Cevaplarsanız sevinirim.
elimde başka ram olsa takıcam zaten 1 aylık idareten takabilir miyim diye soruyordum ama takılmaz heralde ddr4 olan bir anakarta ddr3 ram.ddr3 ve 1333mhz ram takma zaten
Çalışmaz dostum.elimde başka ram olsa takıcam zaten 1 aylık idareten takabilir miyim diye soruyordum ama takılmaz heralde ddr4 olan bir anakarta ddr3 ram.
çalışmaz ddr3 ramler ddr4 anakarta uymazelimde başka ram olsa takıcam zaten 1 aylık idareten takabilir miyim diye soruyordum ama takılmaz heralde ddr4 olan bir anakarta ddr3 ram.