Hayır takamazsın.Arkadaşlar selam yeni bir anakart aldım b450 anakart DDR3 RAM takabilirmiyim
NopeArkadaşlar selam yeni bir anakart aldım b450 anakart DDR3 RAM takabilirmiyim
Kare deliğe üçgen sokabilir misin?Arkadaşlar selam yeni bir anakart aldım b450 anakart DDR3 RAM takabilirmiyim
Espri olsun diye biraz baktım ama sığıyor reizKare deliğe üçgen sokabilir misin?
Espiri yapacaklar için.
Kare kenarları x üçgen yüksekliği ve tabanı x evet temeli şimdiden atayım.
Cevapları aynı
Dostum takamazsın DDR 3 ram DDR 4 anakarta küçük geliyor ram slotuna sokamazsın bile aynı şekilde de ddr3 anakarta ddr4 ram takamazsınArkadaşlar selam yeni bir anakart aldım b450 anakart DDR3 RAM takabilirmiyim
bu bir üçgen değil aga.Espri olsun diye biraz baktım ama sığıyor reiz
Alıntıyı görüntüle
bu bir üçgen değil aga.
ayrıca belirttim.
Yüksekliği ve tabanı karenin bir kenarına eşit.
başlıktan ve konudan bağımsız olacak ama bu mantıkla x kenarlı bir karenin içine yine x kenarlı bir kareyi de sokamazsın zatenKare deliğe üçgen sokabilir misin?
Espiri yapacaklar için.
Kare kenarları x üçgen yüksekliği ve tabanı x evet temeli şimdiden atayım.
Cevapları aynı
İyicene karıştı .başlıktan ve konudan bağımsız olacak ama bu mantıkla x kenarlı bir karenin içine yine x kenarlı bir kareyi de sokamazsın zaten
Aslında evet üçgen kavramına bağlı.Reuleaux Üçgeni diye geçiyor, psd'den cetvel kullanarak yaptım hepsi eşit ama çok önemli değil olmuyorsa kanırtarak sokarız
+1İyicene karıştı .
Olmaz DDR4 RAM lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında evet üçgen kavramına bağlı.