Ekran kartiniz varsa ekran kartindaki displayporta baglayacaksinız zatenDisplayport hdmi göre daha fazla ekran tazeleme hızı sunuyor diye duydum o yüzden
Buna bakabilirsinRtx 4060 anakart ve AMD ryzen 5 5600 için önerebileceğiniz gen 4 destekli ve eğer mümkünse displayport ta olsun bütçe Max 3.000
displayportu ekran kartına takıyorsun zaten anakarta değil gerek yok anakartta yaniDisplayport hdmi göre daha fazla ekran tazeleme hızı sunuyor diye duydum o yüzden
İncehesaptan günah alınmaz.Yarın İncehesap gaming gecesinde güzel bir am4 b550 anakart indirime girecektir.
Ben geçen hafta b550m-k argb almıştım 3 k ya. Yine bu fiyata gelirse tercih edilebilir.
Ben hiç bir yer için bu ithamı kullanmayı doğru bulmuyorum.İncehesaptan günah alınmaz.
Rtx 4060 anakart ve AMD ryzen 5 5600 için önerebileceğiniz gen 4 destekli ve eğer mümkünse displayport ta olsun bütçe Max 3.000
Ben 2 tane sistem aldım sorun yaşamadımİncehesaptan günah alınmaz.
Doğru diyorsun da leş tier list yapsam en az A tier'e koyarım incehesab'ı satış sonrası desteği yokdan hallice.Ben hiç bir yer için bu ithamı kullanmayı doğru bulmuyorum.
Diğer hangi firmalar sütten çıkma ak kaşık ki ?
Sen 2 tane almışsın ben şu zamana kadar yüzlerce ürün aldım incehesaptan kendi tecrubeme göre söylüyorum. Satış sonrası pek alakaları yok ya da beni kara listeye eklediler billur geçiyorlar.Ben 2 tane sistem aldım sorun yaşamadım
En azindan telefonu açiyorlar bazı firmalarda telefona bakanda yokDoğru diyorsun da leş tier list yapsam en az A tier'e koyarım incehesab'ı satış sonrası desteği yokdan hallice.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen 2 tane almışsın ben şu zamana kadar yüzlerce ürün aldım incehesaptan kendi tecrubeme göre söylüyorum. Satış sonrası pek alakaları yok ya da beni kara listeye eklediler billur geçiyorlar.