Ekran kartiniz varsa ekran kartindaki displayporta baglayacaksinız zatenDisplayport hdmi göre daha fazla ekran tazeleme hızı sunuyor diye duydum o yüzden
Buna bakabilirsinRtx 4060 anakart ve AMD ryzen 5 5600 için önerebileceğiniz gen 4 destekli ve eğer mümkünse displayport ta olsun bütçe Max 3.000
displayportu ekran kartına takıyorsun zaten anakarta değilDisplayport hdmi göre daha fazla ekran tazeleme hızı sunuyor diye duydum o yüzden
İncehesaptan günah alınmaz.Yarın İncehesap gaming gecesinde güzel bir am4 b550 anakart indirime girecektir.
Ben geçen hafta b550m-k argb almıştım 3 k ya. Yine bu fiyata gelirse tercih edilebilir.
Ben hiç bir yer için bu ithamı kullanmayı doğru bulmuyorum.İncehesaptan günah alınmaz.
Rtx 4060 anakart ve AMD ryzen 5 5600 için önerebileceğiniz gen 4 destekli ve eğer mümkünse displayport ta olsun bütçe Max 3.000
Ben 2 tane sistem aldım sorun yaşamadımİncehesaptan günah alınmaz.
Doğru diyorsun da leş tier list yapsam en az A tier'e koyarım incehesab'ı satış sonrası desteği yokdan hallice.Ben hiç bir yer için bu ithamı kullanmayı doğru bulmuyorum.
Diğer hangi firmalar sütten çıkma ak kaşık ki ?
Sen 2 tane almışsın ben şu zamana kadar yüzlerce ürün aldım incehesaptan kendi tecrubeme göre söylüyorum. Satış sonrası pek alakaları yok ya da beni kara listeye eklediler billur geçiyorlar.Ben 2 tane sistem aldım sorun yaşamadım
En azindan telefonu açiyorlarDoğru diyorsun da leş tier list yapsam en az A tier'e koyarım incehesab'ı satış sonrası desteği yokdan hallice.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen 2 tane almışsın ben şu zamana kadar yüzlerce ürün aldım incehesaptan kendi tecrubeme göre söylüyorum. Satış sonrası pek alakaları yok ya da beni kara listeye eklediler billur geçiyorlar.