Aynen 4kya rtx 4060 alırsın zaten dimiAPU AM5 sistem almanızı öneririm. Sonradan ekran kartı takarsınız.
Crystal 8A APU - Game Garaj
Crystal 8A APU, Son nesil AMD APU işlemcili ve DDR5 RAM seçenekleriyle Crystal 8A APU hazır sistem, masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
"APU sistem" önerdim. Konu sahibi ekran kartı alana kadar idare edecek kadar güçlü dahili ekran kartı var. APU sistem nefretinizi anlamak cidden zor.Aynen 4kya rtx 4060 alırsın zaten dimi
Ne önerdiğinin farkındayım. APU nefretim falan da yok mantıklı durumlarda ben de öneririm ama bu durumda saçma. 20k bütçesi olan kişiye 16 binlik sistem atmışsın ekran kartına 4k bütçe kalıyor. Onun attığı rtx 4060'tan yola çıkarsak 10kdan aşağı yok. Biraz kafanı kullansan anlarsın"APU sistem" önerdim. Konu sahibi ekran kartı alana kadar idare edecek kadar güçlü dahili ekran kartı var. APU sistem nefretinizi anlamak cidden zor.
O attığınız sistemi alabilirsiniz hocam Apu sistem önerenleri kaale almayın
"Konu sahibi ekran kartı alana kadar idare eder" demişim 4.000 TL kalıyor. Konu sahibi zamanla biraz daha biriktirir 4060 TI alır. Ben 4.000 TL fiyatında 4060 alsın demedim lütfen cevaplamadan önce güzelce okuyun.Ne önerdiğinin farkındayım. APU nefretim falan da yok mantıklı durumlarda ben de öneririm ama bu durumda saçma. 20k bütçesi olan kişiye 16 binlik sistem atmışsın ekran kartına 4k bütçe kalıyor. Onun attığı rtx 4060'tan yola çıkarsak 10kdan aşağı yok. Biraz kafanı kullansan anlarsın
cok pahalıya patlıyor ekran kartı ıle en azından sıfır 4060 bıle 12 13k buda 29 a gelıyorAPU AM5 sistem almanızı öneririm. Sonradan ekran kartı takarsınız.
Crystal 8A APU - Game Garaj
Crystal 8A APU, Son nesil AMD APU işlemcili ve DDR5 RAM seçenekleriyle Crystal 8A APU hazır sistem, masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu nasıl mantık jspagaoavaoa. O zaman beklesin rtx 4090 alsın parası birikince"Konu sahibi ekran kartı alana kadar idare eder" demişim 4.000 TL kalıyor. Konu sahibi zamanla biraz daha biriktirir 4070 alır. Ben 4.000 TL fiyatında 4060 alsın demedim lütfen cevaplamadan önce güzelce okuyun.
AM4 sistemler eskidiği zaman AM5 sisteme geçmek çok daha zor olacak önce Anakart, işlemci ve ram satılacak. AM5 işlemci ve anakart DDR5 ram alınacak. Termal macun alınacak, tekrardan kurulacak. Ekran kartı alındığı zaman PSU değiştiriliyor takılıyor ve bitiyor.Bu nasıl mantık jspagaoavaoa. O zaman beklesin rtx 4090 alsın parası birikince
Belki öğrenci kaç yılda biriktirdi veya ailesini almaya ikna etti daha üstü daha iyisi olması gerekmiyor her zaman.
Çok boş yapıyorsun cidden
Her zaman en iyisi olamaz, daha iyisi olması şart değil. Bu boş meselelere ben de düştüm. İlk başta 10k bütçem vardı ekran kartı almak için ama sonra herkes "bir üstü şu, hemen üstünde şu var, az daha paranı biriktir şunu al, çok az farkla bu var" diye diye rtx 4070 super oldu. İnsan daha iyisini görünce altına inmek istemez tabii ki. İnsan nefsi her zaman daha iyisini ister ama her zaman ulaşamayabilir. Ben şuan gidip rtx 4060 almış olsaydım bilgisayarımı mis gibi kullanıyor olurdum ama insanlar ve düzen beni şükürsüzlüğe sürükledi. Her zaman daha iyisi olacaktır hayatta. Bunu artık kabullendim. Siz de kabullenmelisiniz. Sizin için az fark başkası için çok olabilir. Birisi bir ekran kartına 100 bin vermeyi göze alır kimisi 20k sisteme pahalı der. Şuan burada konu sahibi zaten daha iyi bir şey isterse daha çok para versin ama 20k parası varsa gidip 16k APU sistem ve 20klık ekran kartı öneremezsin. Hem saçmalık hem de aptallık olur. Kendisi gerekli bulsaydı daha çok parası olunca daha iyisini alabilir ama çok fazla olasılık var. 20k bütçede muhtemelen çocuk veya öğrenci falandır ve ailesi alacaktır. Kendimden biliyorum ki aileyi bilgisayarlara 10 binlerce para vermeye ikna etmek çok zor bir şey.AM4 sistemler eskidiği zaman AM5 sisteme geçmek çok daha zor olacak önce Anakart, işlemci ve ram satılacak. AM5 işlemci ve anakart DDR5 ram alınacak. Termal macun alınacak, tekrardan kurulacak. Ekran kartı alındığı zaman psu değiştiriliykr takılıyor ve bitiyor.
Yükseltilebilme şansı varsa APU sistem kaçırılmamalı, fakat konu sahibi sonradan yükseltme yapamayacağım derse zaten ben başka bir model öneririm. Ama konu sahibinin attığı sistem değil. AM4 sistem önerirdim eğer konu sahibi yükseltme yapamayacağım derse.Her zaman en iyisi olamaz, daha iyisi olması şart değil. Bu boş meselelere ben de düştüm. İlk başta 10k bütçem vardı ekran kartı almak için ama sonra herkes "bir üstü şu, hemen üstünde şu var, az daha paranı biriktir şunu al, çok az farkla bu var" diye diye rtx 4070 super oldu. İnsan daha iyisini görünce altına inmek istemez tabii ki. İnsan nefsi her zaman daha iyisini ister ama her zaman ulaşamayabilir. Ben şuan gidip rtx 4060 almış olsaydım bilgisayarımı mis gibi kullanıyor olurdum ama insanlar ve düzen beni şükürsüzlüğe sürükledi. Her zaman daha iyisi olacaktır hayatta. Bunu artık kabullendim. Siz de kabullenmelisiniz. Sizin için az fark başkası için çok olabilir. Birisi bir ekran kartına 100 bin vermeyi göze alır kimisi 20k sisteme pahalı der. Şuan burada konu sahibi zaten daha iyi bir şey isterse daha çok para versin ama 20k parası varsa gidip 16k APU sistem ve 20klık ekran kartı öneremezsin. Hem saçmalık hem de aptallık olur. Kendisi gerekli bulsaydı daha çok parası olunca daha iyisini alabilir ama çok fazla olasılık var. 20k bütçede muhtemelen çocuk veya öğrenci falandır ve ailesi alacaktır. Kendimden biliyorum ki aileyi bilgisayarlara 10 binlerce para vermeye ikna etmek çok zor bir şey.
Lütfen biraz aklınızı ve empati duygunuza kullanın. Boş boş konuşmayın