Neler Yeni

Öneri 8GB RAM takviyesi için tavsiye

erencavdarr

80+ Bronze
Kasada Crucial Ballistix 8GB 3200MHz DDR4 CL16 Kırmızı takılı fakat artık satılmadığı için bu ram ile uyumlu olacak olabildiğince uygun fiyatlı ram tavsiyesi istiyorum.

Oyun oynamasam bile zorlandığını hissediyorum. Uzun zamandır içini açıp temizlemedim onunda etkisi vardır ama arada alt tab takılıyo operadan brave'e geçerken falan.
Zaten sistemi yakında satsam bile 8GB ram ile satılmaz o yüzden alayım dedim. Önerinizi bekliyorum

Aykut D.

80+ Gold
Sistem iyi ise 2x16 yeni al yada 2x8

erencavdarr

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem iyi ise 2x16 yeni al yada 2x8
Sistem imzamda var. 2 aya 20 yaşına giricem artık biraz daha güçlü bir sisteme geçmeyi de düşünüyorum sistemi alalı 4 yılı geçti. Üniversiteye daha bu sene başlayacağım o yüzden kasayı da alıp kiraya çıkarsam bu sisteme ihtiyacım olmayacak. Ama çoğu kişi için iş görür o yüzden satsam da satmasamda bir sonraki kullanıcı için de 16gb ramli olsun istedim. Uyumlu olması için dikkat etmem şey frekans ve CL16 olması mı?

erencavdarr

80+ Bronze

Aykut D.

80+ Gold
Yine ballistix serisinden aynı frekanslarda ram takılsa sorun çıkarma ihtimali daha düşük olur .

erencavdarr

80+ Bronze
vallahi şu an kasanın içini açıp tozunu almaya bile vaktim yok o yüzden şu an alıp takmayadabilirim. Yaza kalabilir yani.
Ben uyumlu olması için nelerine dikkat etmem gerek bunu bilsem o da yeter şimdilik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine ballistix serisinden aynı frekanslarda ram takılsa sorun çıkarma ihtimali daha düşük olur .
bulamadım internette aynısından

erencavdarr

80+ Bronze
Son düzenleme:

erencavdarr

80+ Bronze
Oyun oynamamama rağmen cpu ve bellek çok fazla kullanıyor müzik bile dinlerken (arka planda brave'de youtube ve opera boşta açık oluyor) arada takılmalar oluyor. Bu sorunun en azından bir kısmını ram takviyesi çözer mi?

Top Bottom