Atius
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 366
- İsim
- atacan atmaca
- Konu Sahibi Konu Sahibi
başlık uzamasın diye nasıl bir sisteme kasa ve psu istediğimi belirtmek için öyle yazmıştım hocam çok teşekkür ederim bunlara da bakıyorum açıkçası baştan beri lian li kasalara bakıyorum ama indirim göremediğim için çekindim biraz en kötü 11.11 bekleyip lian li bakıcam. Dark olan kasa da çok hoşuma gitti ama baya büyük gözüküyor.Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Dark Maxima V30 DKCHMAXV30 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Maxima V30 DKCHMAXV30 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Maxima V30 DKCHMAXV30 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.723,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasayı bunlardan beğendiğini al. Lancool 216 fiyat farkına değer.
Deepcool PF serisi ve Vento kasaların içindeki FSP hyper/ hyper pro serisi PSU'lar pek kaliteli değil.
Bu bütçede en iyi seçenek tüm korumaları tam pk750d olur.
DeepCool PK750D 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool PK750D 750 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool PK750D 750 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Modüler arıyorsan da bu.
NZXT C750 Gold NP-C750M-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Gold NP-C750M-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Gold NP-C750M-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 4.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DDR5 PSU diye bir şey yok. PSU serinliği de bir şey yok.