işlemci ryzen 5 7500f.
aklımda bu anakartı almak var. https://www.akakce.com/anakart/en-u...k-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,30374310.html
önerilerinizi bekliyorum. fiyat aralığı 5-10k
Son düzenleme:
İşine karışmak gibi olmasında Anakartla çok işin yok wi-fi daha ucuz bir modal bak istersen bu kadar para vermeye gerek yok gibi. Daha x670 wi-fli modeller var veya x650 lerde işini görür bence.aklımda bu anakartı almak var. https://www.akakce.com/anakart/en-u...k-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,30374310.html
önerilerinizi bekliyorum. fiyat aralığı 5-10k
linklerle yardımcı olabilir misin rica etsem.. önerin için teşekkürler şimdiden.İşine karışmak gibi olmasında Anakartla çok işin yok wi-fi daha ucuz bir modal bak istersen bu kadar para vermeye gerek yok gibi. Daha x670 wi-fli modeller var veya x650 lerde işini görür bence.
teşekkürler inceliyorumBendeki Anakart bu her türlü işimi görüyor mesela Gaming gecesinden almıştım.
Şahsen buda güzel model soğutucular filan wi-fi li model arıyorsan gayet güzel duruyor![]()
Asus Prime B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-A Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.454,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.912,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önemli değil 650 serisi her işini görür bence wi-fi var ama hiç işim olmadı Wi-fi'siz modeller daha ucuz .teşekkürler inceliyorum
Kesinlikle Asus prime modelini alma en kotu b650 modeli sayılır 100 derece vram 7500f ile upgrade düşünmüyorsan b650 ds3h gigabyte yanına patriot 32 gb 7000 mhz ram amazon tr de harika ikili aldırdım aldımteşekkürler inceliyorum
Etmeyin arkadaşlar vaya kötü bir model 100 derece çalışıyor vramleri o fiyata ds3h varkenasus prıme b650m-a tavsiye ederim tam aradığın özellikte bir cihaz.
asus prıme b650m-a tavsiye ederim tam aradığın özellikte bir cihaz.