Neler Yeni

Ddr5 Am5 Anakart Önerisi Lazım

İşine karışmak gibi olmasında Anakartla çok işin yok wi-fi daha ucuz bir modal bak istersen bu kadar para vermeye gerek yok gibi. Daha x670 wi-fli modeller var veya x650 lerde işini görür bence.
linklerle yardımcı olabilir misin rica etsem.. önerin için teşekkürler şimdiden.

Bendeki Anakart bu her türlü işimi görüyor mesela Gaming gecesinden almıştım.
Şahsen buda güzel model soğutucular filan wi-fi li model arıyorsan gayet güzel duruyor

Bendeki Anakart bu her türlü işimi görüyor mesela Gaming gecesinden almıştım.
Şahsen buda güzel model soğutucular filan wi-fi li model arıyorsan gayet güzel duruyor
teşekkürler inceliyorum

asus prıme b650m-a tavsiye ederim tam aradığın özellikte bir cihaz.

teşekkürler inceliyorum
Kesinlikle Asus prime modelini alma en kotu b650 modeli sayılır 100 derece vram 7500f ile upgrade düşünmüyorsan b650 ds3h gigabyte yanına patriot 32 gb 7000 mhz ram amazon tr de harika ikili aldırdım aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ileride upgrade düşünüyorsan ise biraz daha çıkıp x670 yönelebilirsiniz ama 5 k lik işlemciye 10 klik anakart yatırımı ne kadar mantıklı olacaktır eğer gerçekten upgrade düşünmüyorsunuz kesinlikle para israfı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Etmeyin arkadaşlar vaya kötü bir model 100 derece çalışıyor vramleri o fiyata ds3h varken

Sana tavsiyem imzamda ki anakartı alman. Tek eksiği PCI-e 4.0 var 5.0 desteği yok. Mosfet soğutucu bloğu var, m2 soğutucu bloğu var, 4 bellek yuvası var, kasa önü type-c için desteği var alınabilecek en dolu ve en ucuz anakart dediğim gibi tek eksik pci-e 4.0 olması oda BENCE eksik değil. Buna yakın fiyat bandından biraz fazla veya az hep boş anakart var heryei çıplak iğrenç anakarta fazla para vermeye gerek yok tabi o.c. vs. uğraşmıyorsan eğer uğraşırım diyorsan B chipsetli al.

Screenshot_20231130_212020_YouTube.jpg

Önerilen anakart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,101
Üyeler
173,131
Son üye
safeteknoloji
Geri