bende almadan önce gaminggecesini bekliyeyim ozaman.1 ay önce gaming gecesinden 5500 Liraya Asus Prime B650M WIFI II almıştım ayrıca bende de aynı işlemci var denk düşürebilirsen bu fiyatlara alabilirsin
Tabi ki X chipset çok daha iyi olur. Siz yine de gaming gecesini bekleyin amabende almadan önce gaminggecesini bekliyeyim ozaman.
Asus Prime X670-P-CSM yi dusunmustum aslında ama bilemiyorum
Bu fiyata en iyisi buarkadaşlar 1ay sonra 5600den 7800x3d ye geçeceğimden anakart değiştiricem. anakart bilgim zayıf. bana anakart önerir misiniz? 6-8k fiyat bandında önerilerinizi bekliyorum. bütçeyi aşabilirim ama değecekse
Asrock hiç kullanmadım nasıl marka?Bu fiyata en iyisi bu
![]()
Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B650 Pro RS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 8.529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ülkemizde, aşıklarının bildiği yurt dışında ise övgüyle bahsedilen bir markadır oldukça köklüdür marka anlamında bir sorun yaşamazsınız.Asrock hiç kullanmadım nasıl marka?
Asrock hiç kullanmadım nasıl marka?
Biostar?asrock en kötü anakartları üretir. arkasından msi geliyor.
Biostar?
İşlemci güç beslemesini nerden anlayabilirimbilmiyorum hocam kullanmadım. ama böyle markaları saymak yerine benim önerim,
ben anakartları (aynı çipseti paylaşan anakartlarını, örneğin aynı B660 veya B650 çipsetlerini) işlemci güç beslemesine göre kıyaskıyorum.
örneğin kimi B anakartlarda bir tanecik drmos ve 3 tane fet var, kimisinde 10+1 drmos (50A) var, kimi pahalı asuslarda 12+1 drmos(60A) var. siz de işlemci güç beslemesine göre kıyaslayın.
sonra güçlü işlemci dandik güç beslemeli anakart alırsanız VRM denen güç beslemeleriniz ısınır. 105 dereceye gelirse güç keser. geçenlerde bundan şikayetçi biri vardı forumda darboğaz yiyorum diyordu.