Yardım Ddr5 Görüntü Gelmiyor

Deneyebileceğim psu yok başka, önce anakartta belirtilen öncelikli 2 girişe taktım sonra birini çıkardım A2 ye taktım yine olmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler şimdi fark ettim anakart 7600 Mt/s hızı destekliyor ram ise 8400 Mt/s bu yüzden olma ihtimali var mıdır?
Hayır zaten parçaları taktıktan sonra bu ilk açılış ise ramler default 4800'de çalışır. Cmos reset atmayı tek ram ile açmayı ve anakartın bios'u güncel değil ise q flash ile güncelleyip deneyin. Ve evet arkadaş haklı am5'te msi çok sıkıntılı.

Deneyebileceğim psu yok başka, önce anakartta belirtilen öncelikli 2 girişe taktım sonra birini çıkardım A2 ye taktım yine olmadı

Beyler şimdi fark ettim anakart 7600 Mt/s hızı destekliyor ram ise 8400 Mt/s bu yüzden olma ihtimali var mıdır?
hayır o top bellek hızı takınca direk öyle çalışmaz expo açmadan tek ram ile cmos reset at olmazsa bios güncellemesini dene arkadaş demiş zaten ya da bir bilgisayarcıya götürüp farklı psu ramler ile dene ama çoğu bilgisayarcıda ddr5 am5 için yedek parça olmuyor

Bende bugun msi b850 var ayni ramle denedim ekrana goruntu vermiyor

ramler sk hynix o konuda güzel tetkik amaçlı eğer test edebileceğin 16 pin cpu power olan psu varsa onun ile dene yoksa ramleri hangi slotlara taktın 4 slot olması lazım anakartın a1 a3 b2 b4 şeklindedir
Hangi ram uyuyo buna hocam b850 var

Bende bugun msi b850 var ayni ramle denedim ekrana goruntu vermiyor

Hangi ram uyuyo buna hocam b850 var
uyumlu demek olmaz verimli stabil demek mantıklı olacaktır sk hynix ramler mdie adie olanlar daha stabil micron ramlere göre MSI sorunlu hocam satıp veya iade edip değişmek en iyisi yol yakınken dönmek açısından şuanda en stabil gigabyte cephesi

uyumlu demek olmaz verimli stabil demek mantıklı olacaktır sk hynix ramler mdie adie olanlar daha stabil micron ramlere göre MSI sorunlu hocam satıp veya iade edip değişmek en iyisi yol yakınken dönmek açısından şuanda en stabil gigabyte cephesi
Valla hocam acele etmisim toplarken bilseydim onceden iade ederdim yapicak bisey yok artik

Valla hocam acele etmisim toplarken bilseydim onceden iade ederdim yapicak bisey yok artik
satıp değişebilirsiniz çünkü sistem verimli çalışmayacaktır illa ki sorun yaratıyor expo profili kendi kendine patlayabiliyor sistem 2-3 hafta sonra stabil çalışırken 3 4.resde boot almaya başlayabilir garantisi yok MSI inanılmaz şans işi ddr5 sokette

satıp değişebilirsiniz çünkü sistem verimli çalışmayacaktır illa ki sorun yaratıyor expo profili kendi kendine patlayabiliyor sistem 2-3 hafta sonra stabil çalışırken 3 4.resde boot almaya başlayabilir garantisi yok MSI inanılmaz şans işi ddr5 sokette
Ne onerirsiniz beyaz olan

Ramleri ikili olarak değil yalnızca 1 tanesini takınca açılıyor mu?
Tek slottu taktigimda

Onada gecen biri kotuluyordu ilk o vardi aklimda
Hayır bilgisiz insan çok 2012 den beri MSI anakart kullandım neredeyse tüm serilerinde elimde 3 adet sistemim var benimde MSI hep kronikti gigabyte şuan ddr5 slotunda en stabil marka asrockda var güzel anakartları var bende de asrock var gigabyte geçmeyi düşünüyorum sonra saphire de anakart üretmeye başladı onların anakartlarıda güzel kağıt üstünde diğer sistemleri test amaçlı kullanıyorum zaten öbür maaşta saphire anakartta alıcam 2 tane denemek için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,016
Üyeler
195,501
Son üye
Reco_.
Geri