Neler Yeni

Ddr5 ram tavsiyesi gerekli.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Oğuz Ünlüerler
Merhaba.

Butcem asagi yukari 3000 su an. Bana ddr5 iyi ram lazim (2x16). Corsair vengeance ve kingston fury beast secenekler arasinda.

Sorularimdan birincisi, cl40 olmasi ne kadar fark yaratir? Butceyi arttirip daha yuksek mi almak munasiptir?

Ikincisi, anakartim ve islemcim 4.8 e kadar cikabiliyor. Ram'lerimin de 4800 mu olmasi mantiklidir? Daha yuksegini alsam da calisir mi?
Sorularimin ucuncusu de, ram onerileriniz var mi buldugum secenekler arasinda? Veya kendiniz daha guzel tavsiyeleriniz varsa verir misiniz? Sebepleri ile birlikte lutfen, konuyu iyi bilen kisilerin yorumlarini duymak isterim. Tesekkurler.

Son düzenleme:

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
nk
Merhaba.

Butcem asagi yukari 3000 su an. Bana ddr5 iyi ram lazim (2x16). Corsair vengeance ve kingston fury beast secenekler arasinda.

Sorularimdan birincisi, cl40 olmasi ne kadar fark yaratir? Butceyi arttirip daha yuksek mi almak munasiptir?

Ikincisi, anakartim ve islemcim 4.8 e kadar cikabiliyor. Ram'lerimin de 4800 mu olmasi mantiklidir? Daha yuksegini alsam da calisir mi?
Sorularimin ucuncusu de, ram onerileriniz var mi buldugum secenekler arasinda? Veya kendiniz daha guzel tavsiyeleriniz varsa verir misiniz? Sebepleri ile birlikte lutfen, konuyu iyi bilen kisilerin yorumlarini duymak isterim. Tesekkurler.

kendim kullanıyorum guzel ürün f/p

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Oğuz Ünlüerler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
nk
Oncelikle cevap icin tesekkurler. Sizce Kingston 5600 cl36 mi bu mu ayni fiyat asagi yukari? Sogutmasi falan nasil?
görsel olarak ve malzeme kalitesi olarak kingston dan daha iyi bence
performansları aşağı yukarı aynıdır
bende 2si arasında kaldım XPG yi aldım

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Oğuz Ünlüerler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
görsel olarak ve malzeme kalitesi olarak kingston dan daha iyi bence
performansları aşağı yukarı aynıdır
bende 2si arasında kaldım XPG yi aldım
Die farkı var mı biliyor musun peki? Bu konularda biraz bilgisizim. Bazisi hynix bazisi samsung mus, onlarin da bazilari digerinden daha iyiymis diyorlar. Ama pek anlamiyorum isin teknik tarafi diyeyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,972
Üyeler
163,919
Son üye
mmhetcan