Kardeş ben fanboy değilim veriler istatistikler bunu söylüyor senin amd nin fsr ı mı yoksa nvidia nın dlss teknolojisi mi en basit örnek siz de farkındasınız kötü olduğunun ama işte elinizden bir şey gelmiyor ya daha amd kartlarını driver güncellemesi bile tam olarak gelmiyor sen ne fanboyun dan bahsediyorsun
İşte Fanboy'sun Hiç + larını düşünmüyorsun hep sadece Markayı kötülemeye çalışıyorsun Senin için galiba ekran kartında önemli olan tek şey DLSS
-Mesela Nvidia'nın VRAM konusunda Cimrinoldugunu neden söylemiyorsun Artık 8GB vram'den dolayı oyunlara Drop griyor 2K oynanmıyor??? 1080 Tİ'da bile 10GB var dı
-Veya Aşırı pahalı kullanıcı dostu olmayan Fiyatlardan niye bahsetmiyorum
-yada dur Neden Yeni teknoloji getirdiğinde sadece son cıkardığı ürünlere getiriyor ??? Mesela FG bak AMD amfm2 yi 6000 ve 7000 serisine FSR /FG ise tüm kartlarına getirdi Ama Nvidia 4000 serisi yoksa nah alırsınız diyor resmen
Yani eğer fanboy değilseniz eksilerinide belirleyin
Amd'ye gelince
Driver Sorunları vardı evet ama 6000 Serisinden sonra baya azaldı Hatta 7000 serisinde Driver sorunu yok alanlar gayet memnun yani 7000 altı için var
-FSR özelliği aktif edince Dlss kadar görüntüyü koruyamıyor
Yani bu kadar bana kalırsa genele bakarsak Nvidia Daha dezavantajlı Nvidia Sadece Parası bol olanlar için iyi Akır RTX 4080 Süper ve üstü miss gibi bol Vram'li Oynar ama normal insanlar için zor sürekli Yeni kart çıktıgında o teknolojiye sahip olmak için onu mu alıcaz Nvidia'nın Apple'dan Pekte farkı yok 2'side 1-2 özellik ekleyip piyasaya ürün sürüyor Kendinden çok daha düşük fiyatlardaki Cihazlarda olan özellikleri pahalı kartta olmayabiliyor tıpkı VRAM gibi vs. Vs.