DDR5 SİSTEM GÖRÜNTÜ YOK SES VAR

Reaksiyon skoru
48
Arkadaşlar iyi forumlar 7800x3d işlemci 7700xt ekran kartı 2x16 gb xpg lancer ram goodram 1tb ssb 700w archon psu var sistemimde ilk kullandığım zaman sorun yoktu ama son zamanlarda pc yi açtığımda ses geliyor görüntü gelmiyor ekrana bir kaç defa kasayı açıp kapattığımda düzeliyor ramleri tek tek takıp denedim sonra ekran kartını çıkarıp taktım bios son sürüme güncelledim ama sorun hala çözülmedi neden kaynaklı olabilir herşeyi denedim olmuyor. Bios sıfırladım 4800 mhz standart çalıştırdım aynı sorun şuan 5800 mhz çektim yine aynı sorun yardımcı olursanız sevinirim

Anakartım msi b650m pro modeli
Bios ekranı geliyor ama Windows ekranı gelmiyor mu hocam ? Eğer öyleyse bı SSD yi çıkar tak yapın sistem SSD yi tam okumuyor olabilir . Düzelmiyorsa baştan Windows kurmayı deneyebilirsiniz .

Hocam biosda girmiyor görüntü geldiği zaman her ikiside geliyor. Windows temiz kurulum yapsam düzelirmi benim aklıma takılan ekran kartı veya ramlerdemi sıkıntı var memtest yaptım rollerde problem yoktu sorunsuz gösterdi

Arkadaşlar iyi forumlar 7800x3d işlemci 7700xt ekran kartı 2x16 gb xpg lancer ram goodram 1tb ssb 700w archon psu var sistemimde ilk kullandığım zaman sorun yoktu ama son zamanlarda pc yi açtığımda ses geliyor görüntü gelmiyor ekrana bir kaç defa kasayı açıp kapattığımda düzeliyor ramleri tek tek takıp denedim sonra ekran kartını çıkarıp taktım bios son sürüme güncelledim ama sorun hala çözülmedi neden kaynaklı olabilir herşeyi denedim olmuyor. Bios sıfırladım 4800 mhz standart çalıştırdım aynı sorun şuan 5800 mhz çektim yine aynı sorun yardımcı olursanız sevinirim
dp veya hdmi kablosuna başka portlara takmayı deneyin eğer olmazsa başka bir görünü kablosuyla deneyin

Hepsini yaptım sorun çözülmedi ama bios eski sürüm yükledim şimdilik sorun çözüldü gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç gün kullanayım geri bildirim yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,437
Üyeler
186,491
Son üye
umuticoz
Geri