Rtx kart olanı var mı acaba teşekkür ederim bu arada öneri içinPC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Rtx 4060ti buluruz da soğutucusu olmaz, anakart giriş seviye kalabilir o şekliyle bile 30kyı geçer. Belki kendimiz parça parça toplarsak bütçene uygun hale getirebiliriz ama zor.Rtx kart olanı var mı acaba teşekkür ederim bu arada öneri için
4060da olur hiç fark etmez uygun fiyatlı olsun yeterRtx 4060ti buluruz da soğutucusu olmaz, anakart giriş seviye kalabilir o şekliyle bile 30kyı geçer. Belki kendimiz parça parça toplarsak bütçene uygun hale getirebiliriz ama zor.
30 aşşağısı olursa daha iyi olur benim için param cepte kalır4060da olur hiç fark etmez uygun fiyatlı olsun yeter
Tamam ben sana atacağım müsait oldum mu araştırmam lazım.valla dostum bana ddr5 sistem lazım yani ekran kartı benim için çok önemli değil
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.@Emirkanyvs @riddLedSKL 7700XT'li sistemi sipariş ettim teşekkür ederim yardımlarınız için