NxOnSLyr 80+ Bronze Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 986 Dahası Reaksiyon skoru 693 İsim Melihcan 27 Aralık 2020 #1 Hocam kısaca bütün driverları silip tekrardan yüklememiz mi gerek , yoksa Ekran kartı işlemci gibi önemli donanımların mı ?
Hocam kısaca bütün driverları silip tekrardan yüklememiz mi gerek , yoksa Ekran kartı işlemci gibi önemli donanımların mı ?
DA-MD2 Fanboy 80+ Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 368 27 Aralık 2020 #2 Sadece ekran kartının sürücüsünü yükleyeceksin.
NxOnSLyr 80+ Bronze Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 986 Dahası Reaksiyon skoru 693 İsim Melihcan 27 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DA-MD2 Fanboy yazmış: Sadece ekran kartının sürücüsünü yükleyeceksin. Devamı için tıklayın... Teşekkürler.
DA-MD2 Fanboy yazmış: Sadece ekran kartının sürücüsünü yükleyeceksin. Devamı için tıklayın... Teşekkürler.
İşteBenimNickim! 80+ Bronze Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1,100 27 Aralık 2020 #4 ddu ile sanırım ya ses ya da ekran kartı sürücüsü silinebiliyor zaten. Sildikten sonra yeniden kur ve devam.
ddu ile sanırım ya ses ya da ekran kartı sürücüsü silinebiliyor zaten. Sildikten sonra yeniden kur ve devam.
NxOnSLyr 80+ Bronze Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 986 Dahası Reaksiyon skoru 693 İsim Melihcan 27 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 İşteBenimNickim! yazmış: ddu ile sanırım ya ses ya da ekran kartı sürücüsü silinebiliyor zaten. Sildikten sonra yeniden kur ve devam. Devamı için tıklayın... Bende bu işlemi pek yapmadım birazdann DDU'yu indireceğim o yüzden sordum. Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Aralık 2020 DA-MD2 Fanboy yazmış: Sadece ekran kartının sürücüsünü yükleyeceksin. Devamı için tıklayın... Removed. Son düzenleme: 27 Aralık 2020
İşteBenimNickim! yazmış: ddu ile sanırım ya ses ya da ekran kartı sürücüsü silinebiliyor zaten. Sildikten sonra yeniden kur ve devam. Devamı için tıklayın... Bende bu işlemi pek yapmadım birazdann DDU'yu indireceğim o yüzden sordum. Mesaj otomatik birleştirildi: 27 Aralık 2020 DA-MD2 Fanboy yazmış: Sadece ekran kartının sürücüsünü yükleyeceksin. Devamı için tıklayın... Removed.