Dead by daylight crash reporter hatası

Yzka5734

80+
Reaksiyon skoru
5
arkadaşlar dbd oynarken bir anda crash reporter hatası verdi ve bilgisayar kasmaya başladı sonrasında düzeldi ama aynı hatayı halen veriyor lütfen yardım edin

arkadaşlar dbd oynarken bir anda crash reporter hatası verdi ve bilgisayar kasmaya başladı sonrasında düzeldi ama aynı hatayı halen veriyor lütfen yardım edin
amd ise belirli oyunlarda sorun olabiliyor

amd ise belirli oyunlarda sorun olabiliyor
hayır nvidia gtx 1650
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driverlarınız güncel mi? Sistem özellikleriniz nedir?
nvidia nın kendi sitesinden son driveri indirmeye çalışınca mavi ekran veriyor pc kapanıyor nvidia appdende yaptım olmadı bende uğraşmadım yapmadım oyunu silip geride yükledim

güvenli modda yapmasam olmuyormu bulamadım çünkü nasıl yapılacağını
Alıntı: 1- Aramaya msconfig yazılır çıkan ekranda önyükleme tıklanarak alt taraftaki güvenli önyükleme işaretlenerek uygula ve tamam dendikten sonra yeniden başlatılır.
2- DDU çalıştırılır.
3- Sağ amblemin altındaki ilk seçenek ekran kartı ikinci seçenek AMD seçilir. (Neyi kaldıracaksanız onu seçin)
4- Temizledikten sonra yeniden başlatma tıklanır.
5- 4. maddedeki işlem bittiktan sonra aramaya msconfig yazılır çıkan ekranda önyükleme tıklanarak alt taraftaki güvenli önyükleme işareti kaldırılır uygula ve tamam dedikten sonra yeniden başlatılır.

Alıntı: 1- Aramaya msconfig yazılır çıkan ekranda önyükleme tıklanarak alt taraftaki güvenli önyükleme işaretlenerek uygula ve tamam dendikten sonra yeniden başlatılır.
2- DDU çalıştırılır.
3- Sağ amblemin altındaki ilk seçenek ekran kartı ikinci seçenek AMD seçilir. (Neyi kaldıracaksanız onu seçin)
5- 4. maddedeki işlem bittiktan sonra aramaya msconfig yazılır çıkan ekranda önyükleme tıklanarak alt taraftaki güvenli önyükleme işareti kaldırılır uygula ve tamam dedikten sonra yeniden başlatılır.
birazdan denicem

Çok basit bir işlem bu şekilde kaldırırsanız ve driver güncellerseniz yüksek ihtimal sorununuz çözülür.
tmmdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2- DDU çalıştırılır.
bu işlem chrome daki şeyleri götürümü bundan sonra burdan bakıcam da nasıl yapılacağına

Son düzenleme:
bir tane ddu linki bulurmusun bana ben bulamadım güvenli herkes başka bir siteyi gösteriyorda

Geri