amd ise belirli oyunlarda sorun olabiliyorarkadaşlar dbd oynarken bir anda crash reporter hatası verdi ve bilgisayar kasmaya başladı sonrasında düzeldi ama aynı hatayı halen veriyor lütfen yardım edin
hayır nvidia gtx 1650amd ise belirli oyunlarda sorun olabiliyor
nvidia nın kendi sitesinden son driveri indirmeye çalışınca mavi ekran veriyor pc kapanıyor nvidia appdende yaptım olmadı bende uğraşmadım yapmadım oyunu silip geride yükledimDriverlarınız güncel mi? Sistem özellikleriniz nedir?
güvenli modda yapmasam olmuyormu bulamadım çünkü nasıl yapılacağınıDDU ile güvenli modda şuanki sürücüleri kaldırıp yeniden kurmaya çalışın.
Alıntı: 1- Aramaya msconfig yazılır çıkan ekranda önyükleme tıklanarak alt taraftaki güvenli önyükleme işaretlenerek uygula ve tamam dendikten sonra yeniden başlatılır.güvenli modda yapmasam olmuyormu bulamadım çünkü nasıl yapılacağını
birazdan denicemAlıntı: 1- Aramaya msconfig yazılır çıkan ekranda önyükleme tıklanarak alt taraftaki güvenli önyükleme işaretlenerek uygula ve tamam dendikten sonra yeniden başlatılır.
2- DDU çalıştırılır.
3- Sağ amblemin altındaki ilk seçenek ekran kartı ikinci seçenek AMD seçilir. (Neyi kaldıracaksanız onu seçin)
4- Temizledikten sonra yeniden başlatma tıklanır.
5- 4. maddedeki işlem bittiktan sonra aramaya msconfig yazılır çıkan ekranda önyükleme tıklanarak alt taraftaki güvenli önyükleme işareti kaldırılır uygula ve tamam dedikten sonra yeniden başlatılır.
Çok basit bir işlem bu şekilde kaldırırsanız ve driver güncellerseniz yüksek ihtimal sorununuz çözülür.birazdan denicem
tmmdırÇok basit bir işlem bu şekilde kaldırırsanız ve driver güncellerseniz yüksek ihtimal sorununuz çözülür.
bu işlem chrome daki şeyleri götürümü bundan sonra burdan bakıcam da nasıl yapılacağınaAlıntı: 1- Aramaya msconfig yazılır çıkan ekranda önyükleme tıklanarak alt taraftaki güvenli önyükleme işaretlenerek uygula ve tamam dendikten sonra yeniden başlatılır.
2- DDU çalıştırılır.
3- Sağ amblemin altındaki ilk seçenek ekran kartı ikinci seçenek AMD seçilir. (Neyi kaldıracaksanız onu seçin)
4- Temizledikten sonra yeniden başlatma tıklanır.
5- 4. maddedeki işlem bittiktan sonra aramaya msconfig yazılır çıkan ekranda önyükleme tıklanarak alt taraftaki güvenli önyükleme işareti kaldırılır uygula ve tamam dedikten sonra yeniden başlatılır.
Hayır tarayıcıya bir şey yapmıyor. Sadece sürücüleri siliyor o kadar.tmmdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu işlem chrome daki şeyleri götürümü bundan sonra burdan bakıcam da nasıl yapılacağına