- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sizin dediğiniz sürücüyü indirirken mavi ekran verdi ve sürücü inmedibu gün gördüğüm 2. vaka eyvahlar olsun sitesi üzerinden WHQL olanı indirmeyi deneyin veya internette stabil sürücü araştırın.
hocam sizin dediğiniz sürücüyü indirirken mavi ekran verdi ve sürücü inmedibu gün gördüğüm 2. vaka eyvahlar olsun sitesi üzerinden WHQL olanı indirmeyi deneyin veya internette stabil sürücü araştırın.
güvenli moda girip ddu ile driveri kaldırıp tekrar indirmeyi deneyin bir de.hocam sizin dediğiniz sürücüyü indirirken mavi ekran verdi ve sürücü inmedi
onu nasıl yapacağım hocam kusura bakmayın bu işleri pek bilmiyorumdagüvenli moda girip ddu ile driveri kaldırıp tekrar indirmeyi deneyin bir de.
youtube dan video vardı ordan bakıp yapıcam o zmnekran kartı vram olarak yetersiz kalıyor ondandır
onu nasıl yapacağım hocam kusura bakmayın bu işleri pek bilmiyorumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
youtube dan video vardı ordan bakıp yapıcam o zmn
güvenli modda başlatmama gerek varmı adam gerek yok diyor amaşu rehbere bakabilirsiniz hocam.
ben hiç denemedim güvenli mod olmadangüvenli modda başlatmama gerek varmı adam gerek yok diyor ama
bende ne olur ne olmaz güvenli modda başlatayım o zamanben hiç denemedim güvenli mod olmadanisterseniz deneyin.
Normal bir şekilde internetten indirinnvidia appte bir tane driver var ama onu indiremiyorum indirmeye çalışınca mavi ekran veriyor
yine bir şey değişmiyorNormal bir şekilde internetten indirin
güvenli mod hakkında hiç bişey bulamadım nasıl çıkarım geri pekiben hiç denemedim güvenli mod olmadanisterseniz deneyin.
Ben baya önce oynadım bende yaşadım düzelince çok rahat oynadım ama nasıl düzeltirim hatırlamıyorumlast of uspart 1 oynarken bi anda oyun çöktü ve gpu çökmesi hatası verdi ne yapmam lazım lütfen yardım edin baya bi para vermiştim
biraz oynadıktan sonra geçermiBen baya önce oynadım bende yaşadım düzelince çok rahat oynadım ama nasıl düzeltirim hatırlamıyorum
Hocam videodan izleyip halletmiştim ama hatırlamıyorum geçen sene olsa yardımcı olabilirdimbiraz oynadıktan sonra geçermi