Neler Yeni

Dead By Daylight Oynayan var mı?

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
Merhaba Arkadaşlar Dbd oynuyorum çok seviyorum ama tek başıma olunca o kadar çok sarmıyor var mıdır bileniniz oynayanınız akalım ?

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Chaos

80+ Bronze
Son zamanlarda survival oynamak kanser olmak demek, katil oynamanız daha iyi. Behaviour zaten katillere çalışmaya başladı, son DLC'lerde görüyoruz zaten neler yapıldığını.

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kurban için takım gerekiyor ve tüm dlcleri alman saçmalık
Tüm DLC leri oyuna başladığım 2. gün almıştım o kadar sardı ki kafayı yiyodum bide birini deneyip öbürüne geçiyodum aç gözlülük var kusura bakmayın.

Chaos

80+ Bronze
Tüm DLC'leri almak neden saçmalık olsun? Sebep göstermeden görüş belirtiliyor. Bende de tüm DLC'ler var, mutsuz muyum? Evet, biraz öyle.

DLC almak yerine parayı daha iyi değerlendirebilirdim ama pişmam değilim. Değişik değişik builtler deniyorum, kazanmak için değil eğlence için oynuyorum. Mesela son zamanlarda Soul Guard+Unbreakable çok sardı, deneyebilirsin.

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
Tüm DLC'leri almak neden saçmalık olsun? Sebep göstermeden görüş belirtiliyor. Bende de tüm DLC'ler var, mutsuz muyum? Evet, biraz öyle.

DLC almak yerine parayı daha iyi değerlendirebilirdim ama pişmam değilim. Değişik değişik builtler deniyorum, kazanmak için değil eğlence için oynuyorum. Mesela son zamanlarda Soul Guard+Unbreakable çok sardı, deneyebilirsin.
Tüm DLC leri aldığımı belirttim çünkü onları deneyerek sıkıldığımı ifade etmeye çalıştım.

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,543