tsuki
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 164
nickin ve pp nin uyumuarkadaşlar ile fena sarıyor tek başına max 2 saat oynar salarsın benim arkadaşım olmadığı için bilmiyorum fakat elraenden izlediğim kadarıyla öyle
nickin ve pp nin uyumuarkadaşlar ile fena sarıyor tek başına max 2 saat oynar salarsın benim arkadaşım olmadığı için bilmiyorum fakat elraenden izlediğim kadarıyla öyle
hocam inan umrumda değil bu konuyu pek konuşmak istemiyorum profilimde anlattım zatennickin ve pp nin uyumu![]()
Forumdan bulursun oyun arkadaşı. Bulunabiliyorsa...arkadaşlar ile fena sarıyor tek başına max 2 saat oynar salarsın benim arkadaşım olmadığı için bilmiyorum fakat elraenden izlediğim kadarıyla öyle
oyun oyanmıyorum derslere yoğunlaştım şu sıralarForumdan bulursun oyun arkadaşı. Bulunabiliyorsa...
valla arkadaşlarla da girdiğinde max oynama süresi 1-2 gün giriyoz giriyoz yeni save kuruyoz öyle değişik bir şey olduğu yok pek hatta görevleri yapmadan yeni save açamamak ve hızlı hızlı görevleri geçememek sıkıcı geliyor herkesin afetzedesi 25 seviye olunca pvp açılıyor belki o zaman sarararkadaşlar ile fena sarıyor tek başına max 2 saat oynar salarsın benim arkadaşım olmadığı için bilmiyorum fakat elraenden izlediğim kadarıyla öyle