Dead Space oynanmaya değer mi?

Maeve Wiley

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,003
Oyunu satın aldım ve 110 dakika oynadım. Oyunda yaşadığım birtakım sorunlar yüzünden (başta görünmez duvar bugu) iyi bir ilerleme kaydedemedim ve bana göre hitap etmediğini düşünmeye başladım. İade etmelimiyim yoksa oyunun ilerisi güzel mi?

kimisi için güzeldir kimisi için kötüdür oynayıp görmelisin

Hocam oyun hoşuna gitmediyse direk iade et başka sevdiğin bir tür oyunu al valla sevmediğin oyunu oynamak eziyetden başka bir şey değil bence.

Hocam oyun hoşuna gitmediyse direk iade et başka sevdiğin bir tür oyunu al valla sevmediğin oyunu oynamak eziyetden başka bir şey değil bence.
Oyunun remake versiyonunun çıkıcağını görünce hypelanıp seriye başlamalıyım dedim. Sonra oyunda yaşadığım buglar yüzünden hafiften soğudum. Oyunu sıkılarak bile olsa oynamamın tek sebebi güzel yorumlardı. Sanırım daha fazla katlanmayıp iade etmeliyim.

Oyunun remake versiyonunun çıkıcağını görünce hypelanıp seriye başlamalıyım dedim. Sonra oyunda yaşadığım buglar yüzünden hafiften soğudum. Oyunu sıkılarak bile olsa oynamamın tek sebebi güzel yorumlardı. Sanırım daha fazla katlanmayıp iade etmeliyim.
efendim size göre olmadığını düşünüyorsanız iade etmeniz doğru olur,şayet ben dead space i korku oyunlarıyla çok aram olmasada seven birisiyim ama hoşlanmazsan sıkıcı olabilecek bir oyun kendisi,dediğim gibi sevmediyseniz iade edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,112
Üyeler
190,861
Son üye
furkankaankarahasanoglu
Geri