Death stranding steam de ne kadar olur

Turkmangg123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
Merhaba
Ben çok fazla death stranding almak istiyorum ama oyun çok pahalı ve indirimli fiyatını hiç görmedim
İndirimli kaça düşüyor

Kral gamepass e gelmiş bende ordan oynuyorum şuan. Türkçe yama da orjinalde var zaten hiç uğraşma bence

Gamepassta var. Ama indirdim bi kaç saat oynadım sarmadı beni sildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral gamepass e gelmiş bende ordan oynuyorum şuan. Türkçe yama da orjinalde var zaten hiç uğraşma bence
Sen keyif aldın mı ya hiç sarmadı beni

Merhaba
Ben çok fazla death stranding almak istiyorum ama oyun çok pahalı ve indirimli fiyatını hiç görmedim
İndirimli kaça düşüyor
Game pass al 30liraya oyna mis gibi ben gamepassten aldım 5 günde bitirdim oyun başlarda yavaş ama sonlara doğru akiyo ben oyunun sonunda 10saat hiç kalkmadım o gün ve oyunu bitirdim oyun devam etseydi 10saat daha kalkmadan oynardım özellikle hikaye ve sinematik anlamında kojima reis döktürmüş yine oyunu 40saatte bitirdim toplam

Şuan iyi bence. Biraz chill bi oyun bence. Çoğunluğu ara sahne zaten. İlerde nolur bilmiyorum. Pcde kolla oynuyorum. Sarıyo titreşimler filan baya hoş oluyo.

Oyunun başları bazılarını sarmayabilir ama hikaye o kadar güzellesiyo ki sonlarda bitmesn artık dedim ben ama evet herkese göre bı oyun değil

Game pass al 30liraya oyna mis gibi ben gamepassten aldım 5 günde bitirdim oyun başlarda yavaş ama sonlara doğru akiyo ben oyunun sonunda 10saat hiç kalkmadım o gün ve oyunu bitirdim oyun devam etseydi 10saat daha kalkmadan oynardım özellikle hikaye ve sinematik anlamında kojima reis döktürmüş yine oyunu 40saatte bitirdim toplam
oyun xbox gamepass temi? çünkü biraz saçma bulurum çünü sony oyunu bu ps plus ta olması gerek

Direct`s cut versiyonu var steamde ilk sürümünü 120 ye almistim

Hocam oyun camiasında alışılagelmiş bir tema olmadığı için herkes sevmiyor bence.Mesela Rdr2 sorsan 10 kişiden 8-9 kişi beğeniyor.Ama Gow olunca ayrıma düşüyor insanlar.Yolculuk teması herkese hitap etmiyor.

oyun xbox gamepass temi? çünkü biraz saçma bulurum çünü sony oyunu bu ps plus ta olması gerek
Xbox gamepasste yok ama PC Game passte var yani Game passten oyniyiabiliyosun oyun üzerinde Sony'nin söz hakkı yok karar kojimanin oyun 23agustosta eklendi Game passe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,004
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri