Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Nedenlerini yazarsanız güzel olur .
Ben olsam Deathadder V2 alırdım elime tam olarak oturan bir mouse bunlar dışında “Sensei Ten” ide değerlendirebilirsiniz
Viper daha küçük, Deathadder V2 daha büyük eller için. Ben şahsen Viper seçerdim.
[/QUOTE/]
Hocalarım g300s kullanıyordum elime oluyordu güzel deathadder da olur mu?
Elinin tam boyutu nedir ki?Hocalarım g300s kullanıyordum elime oluyordu güzel deathadder da olur mu?
G300s baya küçük bir mouse yanlış bilmiyorsam muhtemelen sizin elinizde küçük o yüzden Viper daha uygun olur sanırımMesaj otomatik birleştirildi:
Hocalarım g300s kullanıyordum elime oluyordu güzel deathadder da olur mu?
Hocam ölçmedim bilmiyorum 300s kullanıyordum pençe tutuşlaElinin tam boyutu nedir ki?
Orta parmağından bilek çizgine kadar uzunluğunu ölç. Elin "" şeklindeyken de (başparmak birleşik) enini ölç ve bana yaz.H
Hocam ölçmedim bilmiyorum 300s kullanıyordum pençe tutuşla
18.1 cm elim var bende suan g300s kullaniyorum cidden hic rahat bir mouse degil elim taşıyor bildiğimiz büyük ihtimal v2 alacağım ağırlık sorun etmez umarım hem daha ucuzOrta parmağından bilek çizgine kadar uzunluğunu ölç. Elin "" şeklindeyken de (başparmak birleşik) enini ölç ve bana yaz.
Viper daha iyi olur, Deathadder V2'nin genişliği çok fazla. Hatta direkt Viper Mini de alabilirsin ama stoklarda yok sanırım şu an.18.1 cm elim var bende suan g300s kullaniyorum cidden hic rahat bir mouse degil elim taşıyor bildiğimiz büyük ihtimal v2 alacağım ağırlık sorun etmez umarım hem daha ucuz
Genisliginin fazla olmasi beni daha rahat ettirir aslinda elimin pade deymesi hic guzel degil cogu zaman elimde ters takla atıyor mouseViper daha iyi olur, Deathadder V2'nin genişliği çok fazla. Hatta direkt Viper Mini de alabilirsin ama stoklarda yok sanırım şu an.