- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,612
Oyunu GeForce NOW'dan oynayacam. Şu anda Steam'de 130 liraya düşmüş. Oyun Dishonored'a benzerliği ile ilgimi çekiyor fakat beni oyunu almaya uzak tutan 3 şey var.
1-) Oyunda kendi hâlimde takılırken birden başka bir oyuncu düşman olan Julianna olarak oynayabiliyor bunu kapatabilir miyim?
2-) Dead Cells ve benzeri zorlayıcı Rogue Lite bir oyun mu?
3-) Oyunda hikayeyi ve aynı gün içerisinde öldürmemiz gereken 8 kişinin yerini öğrenmemiz yarayan bilgileri telsiz konuşmaları, bulduğumuz notlar, ses kayıtları ile öğreniyoruz İngilizcem fena değil fakat her dakika çeviriye bakmak istemiyorum. Oyun bunların yerini notu bulduktan sonra mı gösteriyor yoksa kendi kafamdan mı gitmem gerekiyor?
Oyunun incelemelerini izledim bunlar aklıma takılanlar gerisinde sorun yok.
1-) Oyunda kendi hâlimde takılırken birden başka bir oyuncu düşman olan Julianna olarak oynayabiliyor bunu kapatabilir miyim?
2-) Dead Cells ve benzeri zorlayıcı Rogue Lite bir oyun mu?
3-) Oyunda hikayeyi ve aynı gün içerisinde öldürmemiz gereken 8 kişinin yerini öğrenmemiz yarayan bilgileri telsiz konuşmaları, bulduğumuz notlar, ses kayıtları ile öğreniyoruz İngilizcem fena değil fakat her dakika çeviriye bakmak istemiyorum. Oyun bunların yerini notu bulduktan sonra mı gösteriyor yoksa kendi kafamdan mı gitmem gerekiyor?
Oyunun incelemelerini izledim bunlar aklıma takılanlar gerisinde sorun yok.