Neler Yeni

🔥İndirim Decathlon Bigjoy Creabig 120grm 175 tl

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Evren AYDIN
En düşük fiyat 185 tl gördüm decathlonda 175 tl şuanda 120grm işine yarayan okursa eğer değerlendirebilir

Mağazadanda alabilirsiniz

Ekler

• 20241225_204428.jpg
    20241225_204428.jpg
    1.7 MB · Hit: 116
  • 20241225_204419.jpg
    20241225_204419.jpg
    2 MB · Hit: 115
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Can
İlgisiz ama CreaPure olanı efsane geldi bana yapı olarak. Suyla temasında anında eriyor protein shake'e de katınca aynı şekilde tamamen homojen oluyor. 5 yıl aradan sonra spora dönen biri olarak bigjoydan memnun kaldım. Protein tarafında da topaklanmasız ve tadı iyi. Bimden protein ocn aldım tam tersi. Decathlon boşuna anlaşmamış gibi görünüyor.

ksowkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kiyan kişin
spora 1 hafta önce başladım sizce creatine almama gerek varmı bir yararı olur mu

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Özgür
spora 1 hafta önce başladım sizce creatine almama gerek varmı bir yararı olur mu
3 Ay sonra supplement desteğine başlayabilirsiniz, anne tarafında dayılarda vs kellik varsa kreatin kullanmayın.

ksowkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kiyan kişin
3 Ay sonra supplement desteğine başlayabilirsiniz, anne tarafında dayılarda vs kellik varsa kreatin kullanmayın.
hocam bizim ailede kellik çok var kreatin yerine ne öneribilirsiniz o tarz

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Özgür
hocam bizim ailede kellik çok var kreatin yerine ne öneribilirsiniz o tarz
Kardeşim iç kahveni 30 dk önce her türlü daha iyi o zaman, kafein önerirdim tableti ama güzel bir marka kahveyi düzenli içmek daha iyi geliyor.
İlla da kullanıcam dersen, bizde zamanında özendik işine yarayabilecek kafeinden sonra sitrülin malate alabilirsin. Ama dediğim gibi bi 3 ayı devir önce

n3r3plAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Alperen Öz
Instagram
https://www.instagram.com/alperenoz._/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199042251799/
Twitter
alperenoz58
Facebook
alperen.oz.319
Discord
n3r3plax
Kreatin saç dökmez. Bunu yazarken kaynağı nerden yazdınız

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Özgür
Kreatin saç dökmez. Bunu yazarken kaynağı nerden yazdınız
Kreatin saç döker mi yazmışım bak bakalım yukarıya? anne tarafını yani dayı kısmını sordum. Genetik yatkınlığınız var ise süreci hızlandırıyor. Buraya makale atmama gerek yok buraya yazmak yerine google a yazarsanız dayanağı çok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Emirhan Official
ne alaka dayısı kelse kreatin kullandığı için mi dökülmüş oluyor dökülceği varsa her türlü dökülecek zaten.

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Özgür
ne alaka dayısı kelse kreatin kullandığı için mi dökülmüş oluyor dökülceği varsa her türlü dökülecek zaten.
Biyoloji diye bir şey var. Kadın halaya, erkekse dayıya genetik olarak daha çok benzer. Tüm dayıları kel olup saçı olan insan sayısı 1/10'dur.
Bu iş mantıkla falan olmuyor bilim var.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Creatin saç dökülmesine yol açan STH'ı yüzde 30 arttırıyor, ama spor yapan bir insan spor esnasında testesteron salgıladığı için STH'ı zaten yüzde 40 artıyor. Yani spor yapıyorsanız creatini düşünmenize hiç gerek yok çünkü yatkınlığınız varsa spor esnasında zaten yüzde 40 artacak o yüzden creatinin artışı önemsiz kalıyor. Bigjoy ürünlerini de kullandım bence alınır karpuzlu olanı çok beğenmiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence en önemli suplement creatin hiç birini almasanız bile bunu almalısınız çünkü besinden karşılaması çok zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Creatini de enerji verici olarak değil de kasların hacimlenmesi için almalısınız etkisini de depolar yaklaşık 1 aya dolduğu için 1 ay sonra görebilirsiniz

Son düzenleme:
Top Bottom