Decathlon ucuz ayakkabılar nasıldır?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,571
Teyzemin ayağındaki ayakkabı çok sıkıyor. Geçen forumda Kalenji koşu ayakkabısını kullanan birisi çok rahat olduğunu söyledi.
Ondan dolayı uygun fiyatını da göz önünde alarak hediye almaya karar verdim. Kalenji hakkında ne düşünüyorsunuz?

Teyzemin ayağındaki ayakkabı çok sıkıyor. Geçen forumda Kalenji koşu ayakkabısını kullanan birisi çok rahat olduğunu söyledi.
Ondan dolayı uygun fiyatını da göz önünde alarak hediye almaya karar verdim. Kalenji hakkında ne düşünüyorsunuz?
Nerelerdesın dostum öldün sandım

Dayanıklı mıdır? Normalde yüzüne bakmam ama satan decathlon.
Hocam ben de çok uzun süredir kullanmıyorum ama günde en az 3 saat giyerek 1 aydır kullanıyorum diyebilirim, daha hiçbir sıkıntısını görmedim.

Bu modelden 2 tane eskittim, bir tanesini 5 yıl boyunca spor salonunda, diğerini de 3 yıl boyunca öğrencilik yıllarımda gündelik giydim.
Aynı dönemde benzer bir Under Armour modeli almıştım (bir zamanlar KYK ücretiyle Under Armour ayakkabı alınıp üstüne para kalabiliyordu), abartısız söylüyorum konfor olarak Under Armourda ne kadar rahatsam bu ayakkabıda da o kadar rahattım. Under Armour 2. yılında topuğu sökülmeye başladı, bu Decathlon ayakkabıların tek zayıf noktası ayak serçe parmağının hemen yanında bulunan dikişler, iki ayakkabımda da oradaki dikişlerin köşesinden açılmaya başladı. Belki benim ayak yapımla ilgilidir.
Gözüme batan en büyük eksikliği ise tabanının ıslak ve kaygan zeminlerle hiç tutuş sağlamaması, kuru zemin dışında sabuna basmış gibi oluyor.

Edit: Şimdi üşenmeyip mailime baktım, karşılaştırdığım Under Armour ayakkabının modeli "Thrill 2" 22.02.2017 tarihinde 181.34TL'ye almışım. :peeposad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,424
Üyeler
192,336
Son üye
mrzaknafein
Geri